• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot
Hæve-sænkebord

Brug dit hæve-sænke-bord

Her får du tips til, hvordan du med dit hæve-sænkebord kan bevæge dig og skifte arbejdsstillinger i løbet af dagen.

Senest opdateret 29. januar 2020

Hvis du får ondt i ryggen, når du sidder ved pc’en, kan det skyldes flere ting. I virkeligheden er din krop slet ikke bygget til at sidde på en kontorstol ved et bord. Derfor gælder det om at have udstyret i orden. Og det gælder om, at du bevæger dig og skifter arbejdsstillinger. Her er hæve-sænke-bordet et must. Med det kan du gøre noget godt for din krop.

Sid ordentligt eller rettere: stå ordentligt ved dit hæve-sænke-bord

Brug det! Kom ind i en god vane og kør dit bord op og ned mange gange i løbet af dagen – du skal helst op at stå mindst én gang i timen. Men stå rigtigt, så du ikke belaster dine knæ, hofter, ryg og nakke unødigt.

3 gode tips:

1) Stå med vægten fordelt lige på dine ben. Hvis du fx bøjer/hænger på det ene ben, belaster du kroppen skævt hele vejen op i dine skuldre og nakke

2) Ret ryggen og lad dine underarme hvile på bordet. Slap af i skuldrene, så de er helt nede. Her skal du typisk sænke bordet, så det passer

3) Hvis du sidder ned, så hæv bordet, inden du går til pause. Hæv det igen, inden du går hjem 

Bonustips:

  • Bevæg dig, når du taler i telefon. Gå væk fra bord og stol.
  • Sæt din skraldespand et stykke væk fra bordet.

Lomax har over 130 forskellige hæve-sænke borde i elegant design. Store og små. Med bordplader i mange former, farver og materialer. Med eller uden centerbuer, lavet i bøg, ask, melamin, MDF. Med søjlefod eller flere ben.