• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Arbejdsgejst

Bevar arbejdsgejsten i ferieperioden

Er du helt alene på kontoret i ferieperioden? Det kan være svært at bevare gejsten, men få gode råd til at bevare din motivation her.

Senest opdateret 10. februar 2020

Du kender det sikkert. Det er ferie, og du sidder alene på et tomt kontor… Du har måske endda overtaget din kollegas opgaver, mens han/hun holder ferie. Hvordan holder du motivationen?

Faktisk kan det godt være positivt for produktiviteten at være den eneste eller blandt de få, som er tilbage på et ferieramt kontor. Vi har her et par gode idéer til, hvordan du kan bevare din arbejdsgejst og få noget fra hånden i ferieperioden.

Udnyt stilheden

Hverdagen flyver som regel af sted med faste arbejdsopgaver og en kalender fuld af møder. Grib derfor chancen for, at der er stille på storrumskontoret og ingen møder til at få lavet nogle af de opgaver, du længe har haft på to do-listen – men ikke har haft tid eller overskud til at gå i gang med.

Ryd op i indbakken

Ofte er ferieperioder præget af, at der ikke er helt så meget at lave som normalt. Benyt derfor muligheden for at få ryddet op på dit skrivebord og sat tingene i system – det gælder både det fysiske og det digitale. For inspiration til at skabe orden på skrivebordet se mere her.

Tag tjansen for dem der ikke er der

Selvom du måske er lidt misundelig på de kolleger, som holder ferie, så tag dig alligevel tid til at tage dig af deres arbejdsopgaver, så de ikke drukner, når de kommer tilbage fra ferie. Mind dig selv om, at næste gang det er din tur til at holde ferie, så er det dig, der får brug for dine kollegers hjælp.

Opdatér lister

En af de mere hyggelige opgaver, som ingen normalt har tid til i hverdagen, er at få opdateret diverse lister. Tag dig derfor af at opdatere morgenmadslisten, kagelisten, fødselsdagslisten eller hvad I ellers måtte have hængende af lister.

Få styr på køkkenet

De første dage på arbejde efter ferien kan være lidt hårde.

Ryd derfor op i køleskabet, sæt vandflasker/drikkelse på køl og sørg for, at der er kaffe i skabet. Det er også en rigtig god ide at huske at vande planterne. Alt sammen er med til at gøre starten lidt nemmere.

Hold en god pause med kollegerne

Et sidste og lidt overset råd er at huske at holde nogle hyggelige pauser sammen med de kolleger, der også er tilbage på kontoret i ferien. Måske det er en chance for at få snakket med nogle, du normalt ikke får snakket så meget med til hverdag.