• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

10 julegaver til dine kvindelige medarbejdere

Senest opdateret 27. september 2021

aCAPELLA Care Bluetooth højtaler

Julegaver kan være en enorm stressfaktor – og den stressfaktor bliver ikke mindre, når det handler om at købe årets firmajulegaver. Særligt ikke hvis du er typen, der gerne vil håndplukke julegaverne til dine kolleger. Vores julegaveansvarlige, Tina Holdt Høiris, hjælper dig lidt på vej med ti populære julegaver, som med garanti gør dine kvindelige kolleger glade. Læs med og bliv inspireret.

Stelton Ora Vase

Stelton Ora vaser

De minimalistiske Ora vaser fra Stelton skaber elegance i et hvert hjem. Vaserne er populære, fordi de både kan bruges til fyldige buketter men også sagtens kan stå alene som et dekorativt element.

Vaserne kan købes her.

Scandinavia Circle Bålfad

Scandinavia Circle bålfad

Et bålfad i haven er både hyggeligt og praktisk - derfor har det også været et stort julegavehit de seneste år. Det er perfekt til snobrødsbagning med ungerne og til mere festlige stunderne med vennerne og et godt glas vin. Scandinavia Circle bålfadet har et råt og stilrent udtryk, som passer godt ind i en skandinavisk indretning.

Bålfadet kan købes her.

HOLM High Speed Blender

HOLM high speed blender

Blenderen fra HOLM er perfekt til kvinden, der gerne vil have en sund og lækker smoothie med på farten. Den er lynhurtig og effektiv at bruge. Man fylder to go-koppen med sine yndlings ingredienser, blender dem og sætter det smarte drikkelåg på, og så er man klar til at smutte ud af døren.

Blenderen kan købes her.

Kähler Hammershøi Christmas Gavepakke

Kähler Hammershøi christmas gavepakke

Den perfekte julegave til juleelskeren, som går op i smukt design. Det klassiske Kähler Hammershøi stel har fået et strejf af moderne julemagi med elegante akvareldekorationer af bl.a. kræmmerhuse, engle, valnødder, fugle, kogler og stjerner. Stellet tager julehyggen til nye højder. 

Gavepakken kan købes her.

aCAPELLA Care Bluetooth højtaler

aCAPELLA Care bluetooth højtaler

Bluetooth højtaleren fra aCAPELLA er til kvinden, som ikke vil gå på kompromis med hverken god lyd eller stilfuldt design. Det er nemlig højdespringeren inden for bluetooth højtalere i Care-serien. Og ikke nok med det, så er stoffet omkring højtaleren også af genbrugstekstil af 98 % plastflasker. 

Højtaleren kan købes her. 

Morso Faro Lanterne

Morsø Faro lanterne

Den smukke Morsø Faro lanterne spreder lys og skaber hygge i en mørk tid. Den er en rigtig god julegave til kvinden, som elsker at sprede god stemning og hygge om folk omkring sig. 

Lanternen kan købes her.

AYTM Torus vase

AYTM Torus vase

Vasen fra danske AYTM er smuk og dekorativ og passer godt ind i et moderne og stilfuldt hjem. Denne gave er perfekt til kvinden, som er vild med fornyelse, går op i indretning og er med på noderne. 

Vasen kan købes her.

Meraki toilettaske

Meraki toilettaske

Trænger din kollega til lidt selvforkælelse, så er toilettasken fra Meraki med lidt forskellige skønhedsprodukter fra samme mærke et rigtig godt bud. Toilettasken har fine, diskrete nuancer og er et musthave for alle kvinder, der går op i skønhed og personlig pleje.

Køb toilettasken her, Meraki shampoo her, Meraki balsam her og Meraki hårkur her.

House Doctor Nadi bænk

House Doctor Nadi bænk

Denne rustikke bænk fra House Doctor er en rigtig fin løsning til at skabe ekstra siddeplads, når man får gæster og som opbevaringsløsning i hverdagen. Bænken kunne måske være en god gave til den unge kvinde, som ikke bor så stort og derfor skal udnytte pladsen bedst muligt. 

Bænken kan købes her.

American Tourister kuffert

American Tourister kuffert

Kufferten her er en rigtig god julegave til kvinden, som elsker at rejse og tage på weekendture. Kufferten er nem at have med, da den har fire støjsvage hjul, der kan køre i flere retninger. 

Kufferten kan købes her.

Forkæl dine medarbejdere med en julegave