• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

10 julegaver til dine kvindelige medarbejdere

Senest opdateret 05. september 2022

Højtaler i forgrund, blomster i duchede farver i baggrund

Skal dine kolleger selv vælge firmajulegaven i år eller foretrækker du at håndplukke en personlig gave? Ja, det kan være svært at vælge den perfekte firmajulegave, men der er heldigvis hjælp at hente. Få inspiration til årets firmajulegaver, når Lomax’ julegaveansvarlige, Tina Holdt Høiris, giver sit bud på 10 af årets mest populære julegaveidéer til dine kvindelige kolleger.

Villa Collection Bambus Lanterne Natur H40 cm

Bambus lanterne fra Villa Collection

Skab ekstra varme i hjemmet med de populære bambus lanterner fra Villa Collection – det perfekte møbel og dekoration til dig, der ønsker at indrette boligen med naturligt, moderne design i organiske former.

Villa Collection kan købes her. 

Morsø Figur

Jernskulpturer fra Morsø

Vis taknemmelighed for dem du holder af uden at sætte ord på med en smuk Morsø skulptur. Håndformede i ler og støbt i jern fortæller hver enkelt Morsø figur en personlig historie og er det oplagte gavevalg til dig, der ønsker at give en gave fra hjertet.

Morsø figurer kan købes her.

Oplevelsesgave Madklubben for 1000 kr.

Gavekort til Madklubben

Forkæl dig selv og en du holder af eller invitér en god veninde på en fantastisk middag med et oplevelsesgavekort til en af Madklubbens mange anmelderroste restauranter rundt i landet. Og du vælger selvfølgelig helt selv – bon appetit.

Oplevelsesgaven til Madklubben kan købes her

Muubs Krukke Story 30

Krukker fra Muubs

Giv boligindretningen et ekstra pift med håndmalede terracotta krukker fra Muubs – en populær vase, der med sine graduerende farver og naturinspirerede look får både stue og entre til at ligne en million.

Muubs krukken kan købes her.

Nordic Sense Luftrenser

Nordic Sense luftrenser

Der findes næppe noget bedre end at komme hjem til et rent og velduftende hjem. Derfor er luftrenseren fra Nordic Sense også julegaven, du ikke vidste, du havde brug for – simpelt og veludført design, du bliver glad for.

Nordic Sense luftrenser kan købes her.

House Doctor Terra tæppe

Tæppe fra House Doctor

Terra-tæppet er blot endnu en af de fantastiske julegaveidéer, som House Doctor- et af tidens mest populære livsstilsbrand- har på markedet. Tæppet kommer i et smukt geometrisk mønster med dæmpede farver, og så kan det endda bruges både inde og ude.

Køb Terra fra House Doctor her.

Kreafunk aJAZZ QI Care Bluetooth højtaler

Kreafunk Bluetooth højtaler

Jazz stuen op med den pivfrække Kreafunk Bluetooth højtaler, og lad dig ikke snyde af størrelsen-. Selvom Kreafunk ikke fylder alverden, spiller den med sit minimalistiske design let og elegant op til dans og fest.

Kreafunk aJAZZ kan købes her.

Södahl Organic Classic morgenkåbe atlantic

Morgenkåbe fra Södahl

Start weekenden med velvære i roligt tempo, og lad dig omfavne af den vamsede Södahl morgenkåbe af det blødeste bomuld  .Du har fortjent at forkæle dig selv, så gør det.

Södahl Organic Classic morgenkåbe kan købes her.

 
Luigi Bormioli Spansk Gin & Tonic glas

Gin & Tonic glas fra Luigi Bormioli

Åbn en god flaske gin, tilsæt knust is, limeskal og et skvæt tonicvand, så er du klar til at nyde en lækker G&T i de smukke og tidløse glas fra Luigi Bormioli – rigtig god fornøjelse.

Luigi Bormioli glassættet kan købes her.

Bahne Mushroom bordlampe

Bahne Mushroom bordlampe

Med sine unikke former er bordlampen Mushroom fra Bahne særdeles populær i mange danske hjem og godt på vej til en nymoderne klassiker for dansk design – måske Mushroom også skal stå hjemme hos dig?

Køb Mushroom bordlampen her.

Forkæl dine medarbejdere med en julegave