• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

7 bud på årets hyggeligste julepynt

Senest opdateret 30. august 2022

Juletræ med julepynt og julelys
For mange er julepynt forbundet med traditioner og pynt, som er gået i arv i generationer. Det er svært ikke at blive nostalgisk, når man tænker på mormors kravlenisser eller farmors hjemmestrikkede nisser. Der er heldigvis ingen regler, når det gælder julepynt, så du kan kombinere det gamle med noget nyt, præcis som du ønsker det. Trænger din samling af julepynt til lidt fornyelse, har vi fundet syv bud på nyt til kasserne med julepynt. 
Det Gamle Apotek nissepige med lanterne

Nissepige med lanterne fra Det Gamle Apotek

Nisser er faste gæster ved juletid. Denne nisse kan sprede lidt lys i de mørke tider og byde gæster velkommen både inde og ude. Sæt et LED-fyrfadslys i lanternen, så tænder det selv, og du er garanteret julehygge hver dag. 

Nissen kan købes her.

Villa Collection stjerne

Stjerne fra Villa Collection

Årets juleinteriør er spået til at blive nordisk jul i lyse og naturlige farver. Denne enkle, men elegante stjerne fås i flere størrelser og er lavet i træfinér og papir. Hæng den i vinduet eller stil den på en reol og skab en smuk, naturlig julestemning.

Stjernen kan købes her.

Sirius Alvin juletræ

Juletræ med LED fra Sirius

Ingen jul uden et juletræ. Dette naturtro juletræ er med til at skabe den helt rigtige julestemning på kontoret eller hjemme. Der er LED-lys på, så når mørket falder på, er du sikret julehygge. Duften af grantræ mangler, men du kan genbruge det år efter år og pryde træet med den pynt, du ønsker.

Juletræet kan købes her.

Sirius kalenderlys i romantisk hvid

Kalenderlys med LED fra Sirius

Kalenderlys er en skøn juletradition, der gør det sjovt at tælle ned til juleaften. Dette kalenderlys føles som og ligner et ægte lys, men det er med LED og har en bevægelig flamme. Så hvis du aldrig helt har styr på nedbrændingen af kalenderlyset eller er bekymret for brandfaren, er dette et godt bud.

Kalenderlyset kan købes her.

Fairybell lyskæde til flagstang

Flagstangslyskæde fra Fairybell

En lyskæde til flagstangen er en forholdsvis ny ting, men den vil med garanti sikre dig det flotteste julelys, som kan ses på lang afstand. Du kan nemt skabe illusionen af et kæmpe juletræ i haven ved at hejse lyskæden til tops i flagstangen.

Lyskæden kan købes her.

Sirius Santa snekugle med julemand

Snekugle fra Sirius

Er du typen, der får lyst til at ryste en snekugle, når du ser en, er denne fine snekugle årets julepynt til dig. Når den er tændt, falder sneen lige så stille på julemanden, der har lys i. Det er ren nostalgi og vækker minder om barndommens jul.

Snekuglen kan købes her.

Medusa Hr. & Fru Rudolf 2022

Hr. og Fru Rudolf 2022 fra Medusa

Der skal også være plads til den lidt skæve og anderledes julepynt. Dette farverige rensdyrpar kommer hvert år i en ny udgave, og de vil helt sikkert tilføje din jul glimmer, farve og godt humør, hver gang du ser dem. Julen må gerne være fantasifuld.

Figurerne kan købes her.