LG RC8084AV3W kondens tørretumbler, 8kg, A+++

Rummelig tørretumbler - sparer dig energi og penge med smart varmepumpe -teknologi

LG RC8084AV3W 8-Kg Centum System™ Eco Hybrid Tørretumbler

Holdbar, energivenlig og effektiv kondenstørretumbler - ideel til hyppigt brug

Denne LG RC8084AV3W er en rummelig kondens tørretumbler med en kapacitet på hele 8kg med stor lugeåbning som giver nem adgang til tøjet. Maskinen er af modellen ECO Hybrid™ og er udstyret med en smart varmepumpeteknologi, som kan tørre ved lave temperaturer, hvilket giver dig en skånsom tørringsproces og reducerer folder i tøjet og tøj der krymper samtidigt med at de lave temperaturer sparer på energien, så du undgår dyre el-regninger. 

Tørretumbleren er fremstillet i et lækkert og stilrent design med en front af emalje, der effektivt modstår slidtage. Med en ridsefast, korrosionsbestandig overflade, der er let at rengøre og farvefast, vil fronten se ny ud i mange år fremover. NeveRust™-tromlen i rustfrit stål ruster aldrig og har en bedre beskyttelse mod ridser som gør, at tromlen ser ny ud i længere tid. Et praktisk indvendigt LED-lys tillader dig bedre at kunne se tøjet inde i tromlen og filtret er praktisk placeret, så det ikke blokerer for glasdøren, hvilket giver frit udsyn til vasken og giver dig en nem og enkel rengøring.

Glemmer du at tømme tørretumblerens vandtank? Du kan tage det helt roligt. Tanken indeholder en antibakteriel substans, som er med til at forhindre forekomsten af bakterielle urenheder. Og med den smarte damp-funktion vil dit tøj altid dufte friskt og lækkert. Med LGs automatiske rengøring af kondensatoren, skal du heller ikke længere bekymre dig om at støvsuge tørretumbleren for tøjfnuller for at den fungerer problemfrit. Kondensatoren rengøres nemlig automatisk op til syv gange under en tørrecyklus, hvilket giver dig mere tid til andre opgaver eller endda en pause!

  • Kapacitet: 8kg
  • Energiklasse: A+++ - Sparer dig for en dyr el-regning
  • LG Smart ThinQ™ med Wi-Fi-tilslutning: Med Smart Remote Control kan du styre din tørretumbler, uanset hvor du er. Med Hent programmer kan du hente programmer på app'en
  • Smart Diagnose™ hjælper dig med hurtig fejlfinding af næsten alle mindre problemer, før de giver større problemer
  • LG ECO Hybrid ™: Har en tørreevne på op til 90 % ved hjælp af kondens. Fjerner næsten al fugt, så tøjet forlader tørretumbleren meget mere tørt og mindre krøllet
  • Direct Drive: 20 års motor-garanti
  • Holdbar konstruktion med ridsefast front og solid ståltromle
Varenr. 3232940
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 13.831,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3232940
Mærke LG
Tromlekapacitet 8 kg
Energiklasse A+++
Farve Hvid
Producentvarenr. RC8084AV3W
EAN nummer 8806087820430

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt