Spil og vind med Lomax

Hos Lomax elsker vi konkurrencer. Derfor afholder vi løbende konkurrencer, hvor du har chancen for at vinde spændende præmier. Det er altid gratis at deltage. Du kan deltage i vores konkurrencer her på nettet, men du har også mulighed for at vinde flotte gevinster ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du automatisk med i vores lodtrækning hver måned, hvor vi trækker en heldig vinder blandt vores nyhedsbrevsmodtagere. Nedenfor kan du se aktuelle konkurrencer og tidligere konkurrencevindere.

terninger
gave

Deltag automatisk om lækre præmier

Vidste du, at du kan vinde fede præmier hver måned? Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Lomax’ nyhedsbrev, så deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om lækre præmier. Det er helt gratis, og du kan vinde alt fra køkkenudstyr til oplevelser, møbler, tablets og mange andre attraktive præmier.

Se denne måneds præmie
julekalender

Lomax' årlige Julekalender

Har du set, hvad der gemmer sig bag dagens låge? Hver dag i december og frem til juleaften kan du åbne en ny låge i vores julekalender. Den er fyldt med spørgsmål og fantastiske præmier, så dagene i december kommer til at gå endnu hurtigere. Hvis du er heldig, vinder du en ekstra julegave til dig selv eller en, du holder af.

Læs mere om Lomax Julekalender