• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Leitz MyBox Organiseringsbakke | Small | Hvid

En optimal og smart opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringsbokse og opbevaringsbakker i forskellige størrelser, som hjælper dig med at holde styr på små og store ejendele, både på kontoret og i hjemmet. MyBox giver dit kontor og dit hjem et strømlinet look, som udstråler masser af overskud og passer samtidig perfekt ind i tidens indretningstendenser og trends.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast, som er et ridsefrit og vandtæt kvalitetsmateriale, så de holdbare opbevaringskasser og -bakker kan passe ekstra godt på dine ting. MyBox har desuden et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en flot glossy overflade.

Leitz MyBox lille organiseringsbakke med 3 rum og håndtag

Stilfuld organiseringsbakke som er perfekt til dine mindre ejendele og småting. Anvendelsesmulighederne er utallige og organiseringsbakke er ideel til opbevaring af essentielle småting og tilbehør på kontoret og i hjemmet. Brug den f.eks. til opbevaring af kuglepenne, tape, saks, post-its, kabler, opladerede, læsebriller og hvad du ellers har liggende på skrivebordet. På kontoret kan bakken også bruges til f.eks. kaffemælk og sukker, rørepinde og teskeer eller mødesnacks.

I hjemmet kan du med fordel bruge organiseringsbakken til f.eks. opbevaring af makeupprodukter og -pensler, børster, elastikker, hårnåle, hobbyartikler og andre småting.

Organiseringsbakken kan bruges alene på skrivebordet eller i skuffen, men kan også med stor fordel kombineres med både den lille og den store MyBox opbevaringsboks, samt MyBox opbevaringsbakken, hvor den kan bruges som en praktisk indsats. Når organiseringsbakken bruges sammen med andre MyBox produkter sikrer det en smart og optimal organiseringsløsning.

Når bakken bruges som indsats i opbevaringsboksene, hviler den på topkanten af boksen, således at opbevaringspladsen i den større boks bevares nedenunder og derfor stadig kan benyttes. Håndtaget gør at du nemt kan få fat i bakken og flytte den rundt, hvis du vil have noget i boksen nedenunder, eller hvis du vil tage bakken med dig rundt. Det kan f.eks. være smart hvis du skal bruge bakkens indhold i et mødelokale, eller ved et nyt skrivebord.

Muligheden for at sætte flere MyBox produkter ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende.

De afrundede hjørner og det holdbare materiale gør desuden bakken let at gøre ren og holde pæn.

  • Farve: Hvid
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • 3 universelle rum i 2 forskellige størrelser til hurtigt og let overblik og adgang til indhold
  • Praktisk håndtag så bakken let kan flyttes rundt
  • Udvendige mål: 307 x 56 x 181 mm
  • Indvendige mål stort rum: 265 x 51 mm
  • Indvendige mål små rum: 132 x 51 mm
Varenr. 60004010
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
52,44 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.

Se øvrigt fra Leitz

Produktdetaljer

Varenr. 60004010
Farve Hvid
Materiale Plast
Mærke Leitz
Serie MyBox
Producentvarenr. 53230001
EAN nummer 4002432116638

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 4 styk
Palle 336 styk

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Bettina Hviid - 09. november 2021
Fin og praktisk!!