• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Post-it SS Z-Notes 76x76 mm | Gul | 12 blokke

Klassiske gule Post-it Super Sticky Z-Notes - smart memoblok med blade der popper op én efter én

Post-it memoblok med super sticky z-notes

De klassiske gule sticky notes fra Post-it er nogle af verdens mest solgte og brugte kontorartikler. De praktiske notes er selvklæbende og kan bruges til et utal af forskellige formål og er en supernem og smart måde at tage noter på, at give beskeder på eller at skrive påmindelser på.

Post-it Super Sticky Notes klæber både stærkere og holder længere, end originale Post-It notes. Super Sticky har en klæbeevne der er dobbelt så god som de klassiske Post-it notes, hvilket gør dem superstærke og ekstremt alsidige og sikrer at dine beskeder og noter altid bliver fremhævet og modtaget, da de bliver hængene præcis hvor de skal. Super Sticky Notes klæber nemlig perfekt på lodrette overflader samt overflader, som ellers er vanskelige at klæbe på.

Post-it z-notes er den perfekte ledsager i en travl hverdag, hvor tingene skal gå stærkt og hvor det kan være svært at huske det hele i hovedet. Memoblokken z-notes er god at have stående på skrivebordet og er perfekt når du taler i telefon eller når du har hænderne fulde, da du nemt kan snuppe en note med én hånd og dermed kan have den anden hånd fri til at lave andre ting.

Brug de praktiske z-notes til at kommunikere og videregive korte beskeder eller bruge dem som praktiske små huskesedler og sæt de små selvklæbende sticky notes op lige præcis der hvor du har mest brug for dem.

De alsidige super sticky z-notes er perfekte til at tage noter og organisere dit arbejde eller skrive beskeder og påmindelser i hverdagen. Samtidig er de selvklæbende notes en tydelig, enkel og effektiv måde at sikre, at arbejdet kører problemfrit, og at der samtidig holdes orden i tingene.

Post-it Super Sticky Z-Notes Canary Yellow fås i blokke med 90 ark, i flere størrelser, så du altid kan finde en størrelse, som passer til lige netop dig og din måde at arbejde på.

Disse Post-it super sticky notes har det klassiske og kvadratiske format på 76 mm x 76 mm og er den perfekte lille note til alle hverdagens vigtige informationer, beskeder, noter, små to-do-lister og påmindelser.

Post-it Super Sticky Z-Notes er fremstillet af PEFC-certificerede papirfibre, der stammer fra forsvarligt forvaltede skove og kontrollerede kilder og klæbemidlet kommer fra fornybare råvarer, hvoraf 60% kommer fra flerårige planter.

  • Farve: Gul
  • Mål (BxH): 76 x 76 mm
  • Antal blade pr. blok: 90
  • Næste blad på blokken popper automatisk op
  • PEFC-certificeret papir
  • Super sticky klæbemiddel fra fornybare råvarer
  • Leveres i pakker med 12 blokke
Varenr. 60001120
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 pakke

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
181,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret
PEFC-certificeret

Produktdetaljer

Varenr. 60001120
Mærke Post-it
Type Super Sticky Z-Notes
Farve Gul
Certificeringer PEFC-certificeret
Genbrugspapir Nej
EAN nummer 4054596150799

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Karton 12 pakker
Ydrekarton 144 pakker
Palle 840 pakker

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Sarah Mortensen - 08. august 2019
Af Leif Wohlert - 08. august 2019