• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Leitz MyBox Opbevaringsboks | Large | Hvid/blå

En optimal og smart opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Varenr. 60003965
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 4 styk

Køb minimum 4 styk

Sælges kun a 4 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.295,00 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.

Se øvrigt fra Leitz

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringsbokse og opbevaringsbakker i forskellige størrelser, som hjælper dig med at holde styr på små og store ejendele, både på kontoret og i hjemmet. MyBox giver dit kontor og dit hjem et strømlinet look, som udstråler masser af overskud og passer samtidig perfekt ind i tidens indretningstendenser og trends.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast, som er et ridsefrit og vandtæt kvalitetsmateriale, så de holdbare opbevaringskasser og -bakker kan passe ekstra godt på dine ting. MyBox har desuden et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en flot glossy overflade.

Leitz MyBox stor opbevaringsboks med låg

Stilfuld opbevaringskasse med et rumindhold på 18 liter. Anvendelsesmulighederne er utallige og boksen er ideel til opbevaring af alt dit forskellige tilbehør på kontoret og i hjemmet. Brug den f.eks. til opbevaring af hæftemaskiner og hulapparater, tapedispenser, skriveredskaber, notesbøger, blokke, kataloger og dokumenter i A4-størrelser eller brug den til opbevaring af kabler, tablets og andre mobile enheder, pung, læsebriller og hvad du ellers har liggende på skrivebordet. I hjemmet kan du også med fordel bruge boksen til f.eks. rengøringsprodukter, hygiejne- og plejeprodukter, legetøj og hobbyartikler.

Organiseringsboksen kan bruges alene på skrivebordet eller på hylden, men kan også med stor fordel kombineres med både den lille og den store MyBox opbevaringsboks, samt MyBox opbevaringsbakken. Når organiseringsboksen bruges sammen med andre MyBox produkter, sikrer det en smart og optimal organiseringsløsning.

Du kan nemt organisere indholdet i den store opbevaringsboks ved at tilkøbe MyBox bakker, i mindre størrelser, som let kan sættes ned i opbevaringsboksen – på den måde er det lettere at overskue kassens indhold. Du kan f.eks. købe en praktisk organiseringsbakke, som er perfekt til opbevaring af mindre ting, såsom kuglepenne, post-its, sakse og tape.

Når opbevaringsbakken bruges som indsats i boksen, hviler den på topkanten af boksen, således at opbevaringspladsen i boksen bevares nedenunder og derfor stadig kan benyttes. Det er let at flytte boksen rundt, hvis du f.eks. arbejder på et kontor med fleksible arbejdspladser eller veksler mellem at være på kontoret og derhjemme.

Muligheden for at sætte flere MyBox produkter ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende. Når boksene ikke er i brug, kan de stables indeni hinanden for at spare plads.

Opbevaringsboksens låg har en diskret klik-på funktion som holder det ordentligt på plads. Samtidig sikrer funktionen at låget er let at få af igen, når du har behov for det. De afrundede hjørner og det holdbare materiale gør desuden boksen let at gøre ren og holde pæn.

  • Farve: Hvid/blå
  • Kapacitet: 18 L
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Låg med disket klik-i-funktion medfølger
  • Kan stables med 2 x MyBox Opbevaringsboks str. Small på en standard hylde
  • Udvendige mål (BxHxD): 318 x 198 x 385 mm
  • Indvendige mål (BxD): 243 x 318 mm

Produktdetaljer

Varenr. 60003965
Farve Blå
Mærke Leitz
Type Opbevaringsbokse
Materiale Plast
Serie MyBox
Producentvarenr. 52161036
EAN nummer 4002432116485

Produktenheder

Styk 1 stk.
Karton 4 stk.
Palle 72 stk.

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Merete Bech Schröder - 13. december 2022
Super fin boks, låget skulle være lidt nemmere at få på plads (en gummi kant der ligesom fanger det så det bliver der... Pæn opbevaring
Lasse Hesselkilde - 15. april 2022
Det er en super kvalitet og kasserne er nemme at stable og det gør det så meget nemmer at organiserer kontoret

Andre kunder så også