23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Avery L6128-20 runde stærke etiketter, 30 mm, gul

Ekstra holdbare runde etiketter

Avery runde stærke etiketter

Instruktioner, vigtige meddelelser og advarsler skal være iøjnefaldende og fremstå klare og tydelige for læserne! Men hvordan kan du sikre dig, at dine instruktioner, vigtige beskeder og advarsler fanger alles opmærksomhed, er letlæselige og bliver siddende, hvor du hænger dem op? Avery’s stærke gule etiketter er særdeles velegnede til vedvarende permanent, synlig og iøjnefaldende advarselsskiltning og mærkning både inden- og udendørs, og et absolut godt valg.

De er fremstillet i et stærkt holdbart polyestermateriale, som ikke kan rives i stykker, og de klæber permanent og pålideligt. Etiketpapiret er skarp gult, og papirkvaliteten giver dig flotte og knivskarpe prints. Etiketterne er modstandsdygtige overfor olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og +80°C. Det gør dem ideelle udendørs i alt slags vejr og indendørs, i miljøer med høje krav til holdbarhed. Anvendelsesmulighederne indenfor advarselsskiltning og mærkning er utallige. De henvender sig f.eks. til elektrikere, installatører håndværkere, produktionsvirksomheder, malervirksomheder, laboratorier, hospitaler, lagerfaciliteter m.v. hvor arbejdssikkerheden skal være i top, og hvor der mange advarsler forbundet med brug af produktionsudstyr, el-tavler, målerskabe mv.

Avery's L6128-20 gule runde stærke etiketter har 48 etiketter/ark og 960 etiketter/pk, hvor hver etiket måler Ø 30 mm. Etiketternes størrelse er velegnet til mindre genstande, f.eks. laboratorieglas, eltavler. Etiketterne kan printes i alle s/h laserprintere. Og Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop. Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu ... følg trinene på skærmen, som vil guide dig gennem hele design og print processen. Softwaren indeholder derudover en masse pre-designs, som er lette at tilpasse til dit eget behov.

 • Stærke runde etiketter
 • Farve: Gul
 • Ø: 30 mm
 • 960 etiketter pr. pakke
 • Passer i en laser printer
 • Polyester film
 • 30 x 30 mm
 • 20 ark pr. pakke
 • På A4 ark
 • Tåler temperaturer fra -20 til +80 °C
 • Modstandsdygtige over for olie, snavs, UV-stråler og vand 

Producentens varenummer: L6128-20

Varenr. 3048280
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
386,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3048280
Mærke Avery
Etiketter til Særlige formål
Etiketter pr. ark 21-50
Etikettype Stærke etiketter
Producentvarenr. L6128-20
EAN nummer 4004182048375

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt