Oxford Int. Filingbook Spiralbog A4+, linjeret

Alt-i-en notesbogen til professionelle på farten

Oxford International Filingbook til professionelt brug

International Filingbook fra Oxford er en eksklusiv spiralnotesbog, som er det ultimative værktøj til organisering. Notesbogen har 3 flytbare faner, samt farvet papirkant i 4 forskellige farver, til emneinddeling af noter – én farve, ét emne. På den måde kan du til hver en tid hurtigt og nemt finde rundt i dine notater.  

Notesblokken er super praktisk at have ved hånden, specielt når du er på farten, grundet de mange funktioner, som letter organiseringen og overblikket. Organiser også dine noter ved hjælp af den særlige papirlinjering med overskiftfelt, datofelt og dobbelte marginer. Derudover finder du i spiralbogen nyttige internationale oplysninger om tidszoner, hovedstæder og telefonforvalgsnumre til hele verden. 

Blokken har et omslag i slidstærkt, hårdt karton med en integreret lomme som kan bruges til opbevaring af f.eks. løse dokumenter og CD’er. Notesblokken bliver desuden holdt sammen af en praktisk spiralryg, som giver dig god mulighed for at bladre dine noter igennem, samt at slå blokken om så du altid har et godt skriveunderlag.   

Spiralblokken giver dig også muligheden for at arkiverer dine noter, da papiret er lavet med en smart mikro perforering og huller, så du hurtigt og nemt kan rive siden ud af blokken og i stedet sætte den i en mappe.

Siderne i Oxford International Fillingbook er fremstillet af optisk, hvidt papir, som er silkeblødt at røre ved og som samtidig modvirker refleksioner og genskin, hvilket gør det til en sand fornøjelse at skrive på.

Oxford Fillingbook er desuden produceret med de smarte SCRIBZEE tags, som giver dig mulighed for at have adgang til dine noter digitalt når og hvor du har lyst. Download SCRIBZEE app’en til din smartphone, så du hurtigt og nemt kan scanne dine håndskrevne noter fra notesbogen ind på telefonen. Derefter kan du gemme noterne direkte på din smartphone eller på din computer og kan hurtigt og nemt dele dem med andre via e-mail, på OneDrive eller i Dropbox.    

 • Farve: 3-farvet – orange, sort og rød
 • Mål (LxB): 29,8 x 23,3 cm 
 • Format: A4+
 • Linjeret
 • Hårdt karton omslag
 • 100 ark
 • 80 g optisk hvidt papir
 • 3 flytbare faner
 • Farveinddeling
 • Mikro perforering og huller
 • SCRIBZEE
Varenr. 3132110
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 blok

Sælges kun a 1 blok.
Rund op til blok
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til blokke
117,44 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3132110
Mærke Oxford
Omslagets farve Øvrige
Type Notesblokke
Arkinddeling Linjeret
Format A4+
Serie Oxford
EAN nummer 3020120015026

Produktenheder

Blok 1 blok
Pakke 5 blokke
Karton 20 blokke
Palle 480 blokke

Bedøm produkt