Command Klæbestrips til billedophæng, små, hvid

Smart og nem løsning til billedophæng og vægdekorationer

Den ideelle løsning til ophæng af billeder 

Command er en ny og avanceret teknologi indenfor klæbestrips, som klæber rigtig godt og som nemt kan fjernes uden spor med et enkelt stræk i strippen. Command klæbestrips har en stærk bæreevne og findes i mange varianter og størrelser, som altid sikrer dig en skadefri ophængning, uden brug af værktøj og andre hjælpemidler, selv på overflader der ellers kan være svære at klæbe på.

Command klæbestrips til billedophæng er en smart og praktisk løsning til ophængning af billedrammer, fotorammer, samt andre former for billedophæng og dekorationer. Du kan derfor nemt og hurtigt dekorerer dit hjem med billedcollager og gallerivægge – dekorationsmulighederne er nærmest uendelige.

Klæbestripsene kan bruges til nem opsætning på mange forskellige overfalder som f.eks. massive, hule og malede vægge, samt træ, fliser, metal og glas. Dertil kan stripsene låses sammen, så du opnår en større bæreevne og en mere sikker opsætning – stripsene kan også åbnes og genlåses, så rammen nemt kan tages af og omplaceres. Samtidig holder stripsene rammen fladt ind til væggen og holdes diskret skjult bag den og vil du prøve noget nyt eller flytte rundt, kan de nemt fjernes uden at beskadige overfladen nedenunder. 

De praktiske og effektive klæbestrips sikrer at diverse billedophæng og dekorationer sidder rigtig godt fast og stripsene efterlader ingen skader og mærker, hverken ved opsætning eller fjernelse, i modsætning til opsætning med f.eks. skruer og søm.

  • Indhold: 4 sæt små strips
  • Farve: Hvid
  • Striptype: Sammenlåsende strips til billedophæng
  • Størrelse: Små
  • Bæreevne: 1,8 kg – rammer op til 20 x 25 cm
  • Skadefri ophæng – klæber godt, fjernes nemt
Varenr. 60033510
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 pakker

Køb minimum 3 pakker

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
187,31 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60033510
Mærke 3M Command
Bredde Øvrige
Type Billedophæng
Farve Hvid
Producentvarenr. 7100109415
EAN nummer 0051131830271

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Styk 1 pakke
Karton 27 pakker

Bedøm produkt