Parker Jotter Victoria Violet CT Kuglepen

Ikonisk design med rene linjer

Parker Jotter Victoria Violet Chrome Trim Ballpoint Pen

Eksklusiv udgave af den legendariske Parker Jotter model. Jotter Victoria Violet CT er en udsøgt model i to smukke farver som elegant komplimenterer hinanden. Pennens nederste halvdel er lilla, imens den øverste halvdel er stålfarvet. Pennens unikke design bliver fuldendt af klipsen, som er fremstillet i højglanspoleret stål. Klipsen er desuden indgraveret med de karakteristiske 3 Parker pile.

  • Model: Jotter Waterloo Blue Chrome Trim 
  • Farve: Rustfrit stål og rustfrit stål med lilla finish
  • Skriftfarve: Blå
  • Stregtykkelse: 1 mm (medium)
  • Ultra let klikfunktion
  • Leveres i smuk gaveæske

Parker Jotter - Parkers mest populære pen

Jotter er den ultimativt mest populære model i Parkers sortiment. Den legendariske kuglepen findes i flere smukke farver, men det slanke og strømlinede design er der ikke blevet ændret på, i over 60 år. Det er en praktisk, raffineret og robust kuglepen med en exceptionel holdbarhed og lethed. Den ikoniske klips med 3 pile sætter prikken over i’et, og gør designet nemt at genkende. Klipsen gør desuden Parker Jotter til et oplagt valg til dig, som har brug for en professionel kuglepen når du er på farten eller til møder.

Alle Jotter penne skriver med Parkers særlige blæk med Quinkflow teknologi. Det giver en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

Parker - Sublimt håndværk siden 1888

Står der Parker på din pen? Så har du et stykke sublimt håndværk med en stolt historie. I mere end 125 år har Parker skabt penne i international anerkendt topkvalitet. Penne som puster nyt liv i oplevelsen af at skrive. Designet er en udsøgt balance imellem form og funktion: tidløst og aldrig for meget. Dedikeret til kunne holde i generationer.

Produktdetaljer

Varenr. 3775060
Mærke Parker
Type Kuglepenne
Skriftfarve Blå
Farve Øvrige
Producentvarenr. 1953190
EAN nummer 3501179531908

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt