Pilot FriXion Clicker Mika Kuglepen, blå

Eksklusiv jubilæumsudgave af den populære kuglepen!

Pilot Mika Limited Edition - opdaterede bestsellers til 100 års fest

Pilot fylder 100 år! Det skal fejres med en festlig fødselsdagsfest. Sangeren Mika leverer festens lydbillede, med sine glade numre og farverige stil. Mika har desuden sørget for, at en række af Pilots mest populære penne har fået en farverig make-over og nye humoristiske navne. Pennenes kvalitet er der naturligvis ikke ændret ved. Vil du deltage i Pilots fest? Køb en Mika Limited Edition pen idag - pennene fås kun i 2018.

Pilot Frixion Clicker Mika Limited Edition - Anchor (blå)

Frixion Clicker kuglepennen er den smarte model i Pilot Frixion serien, med praktisk trykknap. Det gør, at Frixion Clicker kuglepennen er lige til at have siddende i skjortelommen eller i kalenderen osv. Kuglepennen med trykknap og clip giver dig den samme skrivekomfort som en gelpen, og du slipper for, at skulle bekymre dig om at skrive forkert. Det skyldes at Frixion Clicker kuglepennen skriver med det varmefølsomme Metamo-blæk, som forsvinder ved friktion.

Frixion Clicker kuglepennen er oplagt til dig som skal rette regnskaber, skemalægge, opdatere kalenderen eller skrive noter. Hvis du vil fjerne den tekst som har skrevet, skal du bare gnide enden af pennen hen over teksten. Så forsvinder det du har skrevet, helt uden at ødelægge papiret.

Den eksklusive Mika jubilæumsudgave af Frixion Clicker kuglepennen har et festligt design som gør pennen super flot at skrive med - og let at kende. Du ser pennens skriftfarve på dens farve. Det legende tegneserieprint på pennen viser, hvilket navn Mika har givet den. Denne Mika Frixion Clicker kuglepen hedder "Anchor".

  • Farve: Blå
  • Bør ikke bruges til vigtige dokumenter (ikke dokument-ægte)
  • Serie: Mika Limited Edition
  • Model: Anchor
  • Fås kun i 2018
  • Kuglebredde: 0,7 mm
  • Stregbredde: 0,35 mm
  • Antal pr. æske: 12
Varenr. 60003675
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 26,19 kr.
19,38 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

Se øvrigt fra Pilot

Produktdetaljer

Varenr. 60003675
Mærke Pilot
Type Kuglepenne
Skriftfarve Blå
Stregbredde 0,35 mm
Serie Frixion Clicker - Mika Edition
Producentvarenr. BLRT-FR7-L-MK
EAN nummer 4902505545276

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Æske 12 stk.
Karton 144 stk.
Palle 864 stk.

Bedøm produkt