Pilot Hi-Tecpoint V5 Mika Rollerball, sort

Eksklusiv jubilæumsudgave af den populære rollerpen!

Pilot Mika Limited Edition - opdaterede bestsellers til 100 års fest

Pilot fylder 100 år! Det skal fejres med en festlig fødselsdagsfest. Sangeren Mika leverer festens lydbillede, med sine glade numre og farverige stil. Mika har desuden sørget for, at en række af Pilots mest populære penne har fået en farverig make-over og nye humoristiske navne. Pennenes kvalitet er der naturligvis ikke ændret ved. Vil du deltage i Pilots fest? Køb en Mika Limited Edition pen idag - pennene fås kun i 2018.

Pilot Hi-Tecpoint V5 Mika Limited Edition - Pipe (sort)

Pilot Hi-tecpoint V5 rollerpennen har været en bestseller siden 1984! Rollerpennen har et flydende blæk og en smart blækregulerende mekanisme, som sørger for et jævnt flow. Det gør, at Pilot Hi-Tecpoint pennen ikke giver dig for meget eller for lidt blæk når du skriver. I stedet får du en helt perfekt mængde, til at kunne opnå et skarpt og præcist resultat. Blækket tørrer ydermere hurtigt, så du slipper for klatter på papiret.

Hi-tecpoint V5 rollerpennen har en ekstraordinært robust kugle i wolframcarbid. Dette materiale udmærker sig ved at kunne bevare sin form og styrke, selv efter lang tids intens brug. Det betyder at Hi-tecpoint V5 rollerpennen skriver med en særligt præcis streg som uden tvivl vil glæde dig, som sætter pris på et knivskarpt resultat. Perfekt til udregninger, tegninger og detaljerede notater.

Takket være sin praktiske clip, kan rollepennen sættes fast i mapper, notesbøger, på blokke, i skjortelommen osv.

Den eksklusive Mika jubilæumsudgave af Hi-tecpoint V5 rollerpennen har et festligt design som gør pennen super flot at skrive med - og let at kende. Du ser pennens skriftfarve på hættens farve. Det legende tegneserieprint på pennen viser, hvilket navn Mika har givet den. Denne rollerball pen hedder "Pipe".

  • Farve: Sort
  • Serie: Mika Limited Edition
  • Model: Pipe
  • Fås kun i 2018
  • Kuglebredde: 0,5 mm
  • Stregbredde: 0,3 mm
  • Antal pr. æske: 12
Varenr. 60003707
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
22,44 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

Se øvrigt fra Pilot

Produktdetaljer

Varenr. 60003707
Mærke Pilot
Type Rollerpenne
Skriftfarve Sort
Stregbredde 0,3 mm
Serie Hi-Tecpoint V5 - Mika Edition
Producentvarenr. BX-V5-B-MKF
EAN nummer 4902505547454

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Æske 12 stk.
Karton 144 stk.
Palle 864 stk.

Bedøm produkt