23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Edding 21 Ecoline Permanent Marker, sort

God miljøvenlig marker med rund spids, til markeringer på de fleste overflader

Edding 21 Ecoline – universalmarker i miljøvenlig udformning

Edding er kendetegnet ved gode og holdbare kvalitetsprodukter med en lang levetid. Edding har en kultur og en knowhow, som er helt unik og de udvikler konstant nye og innovative produkter, som kan løse nærmest ethvert specialiseret problem indenfor markere, penne og tusser.

Med Edding EcoLine får du en god marker i en mere miljøvenlig udgave end den originale marker. Mindst 90 % af den samlede plastik der er brugt til fremstilling af markeren kommer fra genanvendeligt materiale, hvilket gør markeren til et grønnere og mere miljøvenligt alternativ.

Med Edding 21 får du en marker med rund spids og en stregbredde på 1,5-3 mm som giver en jævn og blød markering på en lang række overflader, som f.eks. plast, træ, metal, glas, papir, karton og pap.

Blækket i markeren er permanent, hurtigtørrende, udtværingsfrit og vandafvisende, så du altid kan skrive med en læselig og synlig skift. Samtidig er markeren produceret uden xylen og toluene, hvilket gør den meget lugtsvag så du slipper for den skarpe lugt af sprit når markeren bruges.

Markeren har desuden et let design, som gør den behagelig og nem at bruge og er samtidig produceret med en praktisk clips i hætten, så den altid er let at have med sig omkring, da den hurtigt kan sættes fast i f.eks. lommen eller arbejdsbukserne.

Dertil kan markeren genopfyldes og bruges flere gange, hvilket gør den til både et mere miljøvenligt og økonomisk alternativ for enhver arbejdsplads.

  • Farve: Sort
  • Stregbredde: 1,5-3 mm
  • Spids: Rund
  • Permanent blæk
  • Hurtigtørrende
  • Fremstillet af 90 % genbrugsmaterialer
Varenr. 8306117
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
19,94 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
miljøvenlig

Produktdetaljer

Varenr. 8306117
Mærke Edding
Type Permanentmarkere
Skriftfarve Sort
Serie Edding
Maksimal stregbredde 3 mm
EAN nummer 4004764917785

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Æske 10 stk.
Karton 400 stk.

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Mia Nedergaard - 11. august 2014