23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Staedtler Lumocolor 314 Marker B, perm, 4 stk.

Sæt med universale markere der kan anvendes på mange overflader

Staedtler Lumocolor 314, markersæt med 4 stk. – skriv på mange overflader

Permanente markere fra Staedtler er gode til en lang række formål. Lumocolor 314 serien har en skrå spids, med en skriftstreg på ca. 1,0 mm – 2,5 mm, og indeholder permanent blæk. Markerne leveres i en smart stand-up box, så det er hurtigt og nemt at skifte imellem dem og så de ikke bliver væk.

Med Lumocolor 314 kan du skrive på en lang række overflader: Pap, overheads, plastik, metal, boblefolie og foam, glas og porcelæn, træ og sten. Markerne indeholder blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene, hvilket gør dem mere miljøvenlige og du slipper samtidig for lugten af sprit.

Da blækket tørrer hurtigt, tværes skriften ikke ud og den er derfor god at bruge hvis du er venstrehåndet, da hånden ikke smudses til. Det hurtigttørrende blæk, gør desuden markerne særligt velegnede til brug på overheads. Blækket er DRY SAFE, så du er sikret markere der kan tåle at ligge uden hætte, uden at de tørrer ud.

Derudover er markerne designet med det særlige AIRPLANE SAFE system, som gør, at du kan have dem med i kufferten uden at de lækker når de udsættes for tryk.

  • Assorterede farver
  • Stregbredde: B – broad (ca. 1,0 mm – 2,5 mm)
  • Stand-up etui med 4 stk. markere
  • Spids: Skråskåret
  • Permanent blæk
  • Hurtig tørring

Produktdetaljer

Varenr. 60016130
Mærke Staedtler
Type Permanentmarkere
Serie Staedtler
Maksimal stregbredde 2,5 mm
EAN nummer 4007817304297

Produktenheder

Sæt 1 sæt
Pakke 10 sæt

Bedøm produkt