• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering / Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Overtræk til havemøbler

Her kan du finde overtræk til dine havemøbler. Man vil gerne beholde sine udendørs møbler i mange år, og de skal helst fremstå så rene og pæne som muligt. Desværre bliver de udsat for meget slid når de står ude i vind og vejr. Derfor kan det være en fordel at beskytte dem med et overtræk. Find den variant du skal bruge her på siden. Læs mere

1 produkt

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Overtræk til havemøbelsæt, 8 pers. sort

God beskyttelse mod vind og vejr

Varenr. 8592660
fra 612,50 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 2-4 hverdage

Gode grunde til at bruge overtræk til dine havemøbler

Er du i tvivl om det kan betale sig at beskytte dine havemøbler med et overtræk? Der er en række gode grunde til at overveje at gøre netop det:


Beskyt dine havemøbler mod vind, regn og sol

Det er ingen hemmelighed at dine havemøblers levetid kommer an på, hvordan de bliver opbevaret og behandlet. Derfor kan det være en god idé at beskytte sine havemøbler i løbet af sommersæsonen. Så slipper du også for at dine havemøbler bliver beskidte. Du kan med fordel også bruge overtrækkene, når du sætter dine havemøbler i skuret eller garagen for vinteren, så slipper du for forårsrengøringen af møblerne.
Find lige det slags overtræk, du har brug for hos Lomax. Hvad enten du skal beskytte din solvogn, havebord eller stole, så kan du finde det overtræk, du har brug for lige her.
Overtrækkene fra Outfit er fremstillet i sort polyester. Det solide materiale giver dine havemøbler den optimale beskyttelse mod vind, regn og solens UV-stråler. Dermed forlænger du også levetiden på dine havemøbler.

Overtræk til parasol

Selvom en parasol er lavet til at stå ude hele sommersæsonen, kan det være en god idé at beskytte parasollen med et overtræk, når du ikke har den åben. Solens stråler kan afblege dugen på din parasol, så den blive mat og kedelig at se på. Ved at dække den med et overtræk, kan du forhindre den proces.

Spar tid

Du slipper for en masse besvær ved at beskytte dine havemøbler med et havemøbelovertræk. Du sparer tilmed også tid til hverdag, da du ikke behøver tænke over at tørre møblerne af, inden du skal nyde en dejlig middag med familien eller vennerne. Du trækker blot overtrækket af, og dine havemøbler er klar til brug med det samme.

Er overtrækkene vandtæt?

Leder du efter et vandtæt overtræk til dine havemøbler? Så er du sikret med et cover fra Outfit. Det er 100% vandtæt med små ventilationshuller, sådan at der ikke opstår kondens under coveret.

Billige overtræk

Der findes mange overtræk på markedet. Hos Lomax er det også muligt at finde en billig løsning i god kvalitet, som passer til de havemøbler du finder i vores sortiment. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en e-mail, når vi har tilbud på f.eks. bord-bænkesæt eller nogle af vores andre udendørsmøbler.

Vedligeholdelse af overtræk til møbler

Selvom dine havemøbler ikke bliver udsat for vand og skidt, så vil overtrækket blive udsat for det. Du kan nemt vaske overtrækket med vand og sæbe. Sørg for ikke at pakke overtrækket sammen, før det er helt tørt.

Hvilket havemøbel overtræk skal jeg vælge?

Havemøbelovertræk findes i forskellige størrelser og former. Derfor skal du sørge for at måle den samlede fylde af dine havemøbler, så du ved, hvor stort et overtræk du har behov for, inden du vælger dit overtræk.