RETROit Canvas Drum, Sand

Multifunktionel puf i dansk design

RETROit Canvas Drum puf

Brug den som fodskammel til din RETROit sækkestol, som ekstra siddeplads eller kombinér den med TRAYit bakken og skab et lille bakkebord. RETROit Canvas Drum er en multifunktionel puf, som du vil få glæde af i årevis.

SACKit har skabt en vintage puf i udpræget smukt dansk design med håndsyede hørsting langs kanterne, som giver den et råt look. Puffens konstruktion giver dig fantastisk komfort og sikrer samtidig, at den beholder form og tekstur i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas-materiale, har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet. RETROit Canvas Drum bliver derfor hurtigt et yndlingsmøbel, den er derfor skabt til at blive brugt.

  • Farve: Sand
  • Materiale: 95% polyester og 5% bomuld
  • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri)
  • Mål (DxH): 50 x 35 cm
  • Testresultat/slidstyrke: 20.000 Martindale

Praktisk information

  • RETROit Drum er hårdt fyldt med kugler ved modtagelse. Puffen kan føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Den vil efter få ugers brug føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din Drum holder formen i længere tid.
  • Din RETROit Canvas puf rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat lidt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket på puffen er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs puffens kanter kan tage skade ved maskinvask.
Varenr. 80020409

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 998,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 80020409
Mærke SACKit
Materiale Polyester
Farve Brun
Mål D50 x H35 cm cm
EAN nummer 5711972000411

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt