RETROit Canvas sækkestol uden håndtag, Brun/Lime

Giver dig fantastisk komfort og lækkert dansk design

RETROit Canvas sækkestol uden håndtag

Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækker ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen, samt sørger for optimal støtte og komfort. Form og funktion kombineret i ét!

RETROit Canvas stolen er skabt til at blive brugt. Sækkestolen bliver hurtigt en yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og råt look. Det er SACKit’s danske design!

  • Farve: Brun/Lime
  • Materiale: 95% polyester og 5% bomuld
  • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)
  • Mål (LxBxH): 96 x 80 x 70 cm
  • Testresultat/slidstyrke: 20.000 Martindale

Praktisk information

  • RETROit sækkestol er hårdt fyldt med kugler ved modtagelse. Stolen kan føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Den vil efter få ugers brug føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid.
  • Din RETROit Canvas sækkestol rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat lidt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan tage skade ved maskinvask.
Varenr. 80020002

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 1.998,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 80020002
Mærke SACKit
Materiale Polyester
Farve Brun
Mål L96 x B80 x H70 cm cm
EAN nummer 5711972001548

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt