Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

KNAX Hattehylde, 40 cm, sæbebehandlet eg

Flot og gedigen hattehylde med bøjlestang

KNAX hattehylde - når din garderobe fortjener det bedste

Ideen bag KNAX er stadig den samme som designeren Thorkild oprindeligt havde i tankerne - produkter der er smukke, enkle og lavet i gode materialer. KNAX er en tidløs og prisvindende garderobeserie af knagerækker, hylder og spejle i kvalitet fra øverste hylde. 

Denne elegante hattehylde er i flot sæbebehandlet eg og fås i hele 3 længder - 40 cm, 60 cm og 80 cm. Derudover har den en gedigen bøjlestang med plads til mange bøjler.

Du kan desuden også få både KNAX knagerækker med både 2, 4, 6, 8 og 10 knager, KNAX vægtjener, KNAX stumtjener, KNAX skohylde og meget mere hos Lomax i ens farver/træ, så hele din garderobe kommer til at stråle af høj kvalitet og lækkert design. Det hele fås i adskillige farvevarianter, så tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling, hvis du søger et produkt, som du ikke kan finde på hjemmesiden i den ønskede farve eller træsort.

  • Mål (LxDxH): 39,6 x 28,2 x 8,8 cm
  • Sæbebehandlet eg

Produktdetaljer

Varenr. 3224290
Mærke KNAX
Type Hattehylder
Materiale Træ
Indstilleligt Nej
EAN nummer 5711394806165

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt