Kontorstole

Kontorstole er en stor del af hverdagen på kontoret og da man ofte sidder mange timer foran computeren, er det vigtigt, at man får valgt den rette skrivebordsstol. Nogen drømmer om en eksklusiv designer chefstol i flot design, andre søger en ergonomisk kontorstol medens nogen, helt enkelt, søger noget billigere.

Hos Lomax finder du et bredt udvalg af kontorstole, hvor du kan vælge alt fra billige kontorstole og ergonomiske kontorstole til chef kontorstole, kontorstole i læder, stof eller plast og luksuriøse HÅG kontorstole.

Din søgning matchede ikke nogen dokumenter.

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol er først og fremmest en der passer til dine behov. Primært i forhold til højde og vægt og derfor er det utrolig vigtigt at vælge en stol der har mange indstillingsmuligheder.

Men det bliver først en god kontorstol hvis du også sørger for at udnytte de mange indstillingsmuligheder og indstille kontorstolen så den passer til dine mål.
 
Sådan sidder du rigtigt på din kontorstol

Få flere tips til god arbejdsstilling

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?
Langt de fleste kontorstole hos Lomax er ergonomiske kontorstole og har en høj komfort, men komforten afhænger selvfølgelig af, hvordan stolen passer til dig.
 
Dette er en af grundene til, at du hos os finder et stort udvalg af mange forskellige mærker og former for kontorstole. Langt størstedelen af vores kontorstole kan justeres i højden og indstilles på mange forskellige måder. Den bedste kontorstol er den der passer til dig!

Således kan du finde både komfortable og ergonomiske kontorstole hos os. Alt efter om du ønsker en læder kontorstol eller en af plast eller måske en polstret stol, vil du og dine kolleger kunne finde mange forskellige varianter af materialevalg hos os.

Gå altid efter en kontorstol med 5 hjul
Hvis du søger en kontorstol med hjul, så sørg for at vælge en med 5 hjul. Før i tiden havde kontorstole 4 hjul, men i dag er stort set alle kontorstole med 5 hjul hvilket skaber større komfort og stabilitet.
 
Vær også opmærksom på at dine kontorstolshjul skal passe til dit gulv. Hjul til kontorstole skal være bløde hvis dit underlag er trægulv eller stengulv og hårde hvis du har gulvtæppe.

Det kan også være en god ide med et stoleunderlag som beskytter gulvet og letter kørslen.

Drømmer du om en flot læder kontorstol?
Ønsker du en rigtig chef kontorstol i læder, så skal du selvfølgelig have det, og vi har et stort og varieret udvalg, som blandt andet indeholder kontorstole med høj ryg.

Når du skal tage stilling til om det skal være en kontorstol med høj ryg eller med lav ryg skal du fokusere på at stolen skal passe til din højde og give dig støtte i lænden.

Mange foretrækker en kontorstol med høj ryg, da du kan hvile ryggen og ikke bliver så træt i kroppen - men husk at du skal kunne bevæge dig, ellers inviterer du til rygproblemer på sigt.

Derfor skal du vælge en ergonomisk kontorstol
For at undgå ryg- og muskelsmerter er det derfor vigtigt, at din kontorstol er ergonomisk, så du kan - og gerne bliver tvunget til at - bevæge dig, så dine muskler ikke konstant er spændte, og så du har optimal blodgennemstrømning.

Hvis har en ensformig eller forkert arbejdsstilling kan du nemt risikere at opleve spændinger i nakke, skuldre og ryg og som følge af det hovedpine og træthed. Og endnu værre kan du over tid risikere at smerterne bliver kroniske.

Hvad er ergonomi?
Ergonomi er videnskaben om at gøre arbejde og arbejdsredskaber mest hensigtsmæssigt for kroppen.

I dag bruger vi oftest ordet i forbindelse med forebyggelse af skader, der kan forårsage smerter i ryg og muskler. Især ved ensformige og/eller statiske arbejdsprocesser, som det at sidde stille på sin kontorstol foran en skærm hele dagen.
 
Kontorstol i flot design og god kvalitet
Vi lægger høj vægt på at design og kvaliteten af dit produkt er helt i top, derfor kan du forvente kvalitet for pengene. Vi forhandler bl.a. mærkerne HÅG, RBM og RH.

Hos os er designet i fokus, og vi har mange forskellige designs, der blandt andet inkluderer kontorstole i flot, moderne nordisk design, flotte støbte design kontorstole, kontorstole i simpelt design og kontorstole der er designet specielt til kvinder.

Vi er sikre på vi også har et design, der passer til din smag.

Søger du en billig kontorstol?
Hos os kan du sagtens få en komfortabel og ergonomisk kontorstol til en billig pris. Skal du sidde ned i mange timer, anbefaler vi ikke du tager den helt billige, men hvis du ikke skal sidde ned hele dagen, og mest løser korte opgaver foran computeren kan du sagtens få en billig kontorstol, som er god til prisen, let at indstille og som kan bruges både på privat- og arbejdskontoret.

Vælg et godt skrivebord til din kontorstol
Hvad enten der er tale om stillesiddende arbejde eller bare nogle timers arbejde, så er det vigtigt at have et godt skrivebord. Hvis du sidder ved skrivebordet mange timer om dagen er det en rigtig god ide at vælge et hæve/sænkebord, hvilket giver optimale muligheder for at variere din arbejdsstilling. Hos os finder du et stort udvalg af både skriveborde og hæve/sænkeborde.