Oxford Smart Chart Sticky Flipoverblok 650x800 mm

Den velkendte Oxford kvalitet - ingen pen der går igennem til næste side

Oxford Smart Chart Sticky Flipoverblok – klassisk notering på papir kombineret med
digital lagring

Smart Chart Sticky Flipoverblokken fra Oxford er en super smart flipover blok med sider fremstillet af optisk, hvidt papir som modvirker refleksioner og genskin i papiret, hvilket gør den yderst behageligt at skrive på. Samtidig er papiret fremstillet i en kvalitet der sikrer at pennen ikke bløder igennem papiret når du skriver på blokken. Smart Chart Sticky blokken har flytbare selvklæbende ark, som giver dig ekstra frihed og fleksibilitet under møderne, da du hurtig kan flytte rundt på arkene og kan sætte dem op på alle typer overflader. Blokken er desuden limet i toppen og hulningen passer til langt størstedelen af flipoverstativer på markedet.

Oxford Smart Chart Flipoverblok kommer med en gratis smartphone app kaldet SCRIBZEE, som hurtigt og nemt laver dine håndskrevne noter og optegnelser om til letvægts PDF-filer.

Blokken er produceret med de smarte SCRIBZEE tags, som giver dig mulighed for at have adgang til dine noter digitalt når og hvor du har lyst. Download SCRIBZEE app’en til din smartphone, så du hurtigt og nemt kan scanne dine håndskrevne noter fra tavleblokken ind på telefonen. Derefter kan du gemme noterne direkte på din smartphone eller på din computer og kan hurtigt og nemt dele dem med andre via e-mail, på OneDrive eller i Dropbox.

  • Mål (LxB): 800 x 600 mm
  • Ulinjeret
  • 20 ark
  • 90 g optisk hvidt papir
  • Passer til de fleste flipoverstativer
Varenr. 70026980
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 blokke

Køb minimum 3 blokke

Sælges kun a 3 blokke.
Rund op til blokke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til blokke
633,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70026980
Mærke Oxford
Brugsplacering Tilbehør
Billedfelt 65 x 80 cm
EAN nummer 4006140028474

Produktenheder

Blok 1 blok
Karton 3 blokke
Palle 165 blokke

Bedøm produkt