• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
 

Computerskabe

Et computerskab er den ideelle løsning til sikker opbevaring af PC’er og andet IT-udstyr. Skabene her på siden passer både til virksomheder, uddannelsesinstitutioner og hjemmet. De beskytter bærbare computerne mod tyveri og gør det muligt at oplade dem natten over.  Læs mere

1 produkt

KeepIT Computerskab, El-Kodelås

Opladning af 6 enheder af gangen - 380x500x200 mm

Varenr. 80024580
styk a 2.873,75 kr. inkl. moms

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Læg i kurv
Levering: Forventet 2-4 hverdage
Produkter per side: 12 24 48

Pas på dit IT-udstyr

Computeren er et vigtigt værktøj på de fleste arbejdspladser og skoler. Den indeholder ofte vigtige informationer, og mange bruger en del tid foran den hver dag. Derfor er det vigtigt at beskytte den med et sikkert opbevaringsskab. 

Tyveri og indbrud kan ramme arbejdsrytmen negativt, fordi der skal bruges tid på at erstatte IT-udstyret og anmelde tyveriet til både politiet og forsikringsselskabet.

Når du skal vælge et sikkert pc-opbevaringsskab, er det vigtigt at undersøge, om det er sikkerhedsgodkendt. Vi anbefaler, at du også kontakter dit forsikringsselskab for at få oplyst, hvilken sum de dækker ift. opbevaring af værdier i skabene.

Mangler du IT-udstyr? Så tjek vores brede udvalg af computere og tablets ud.

Computerskabe der passer til ethvert behov

Når du skal vælge et computerskab, skal du vide, hvor mange enheder skabet skal kunne rumme. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af skabe med forskellig opbevaringskapacitet, farve og størrelse. PC-skabene fås også med enten kodelås eller nøglelås, så du kan vælge den låsetype, der passer til dit behov.

Nogle af skabene gør det også muligt at oplade enhederne natten over, så de kan bruges, så snart de tages ud af skabet. Skabene ventileres samtidig med opladningen, så IT-udstyret bliver opbevaret optimalt.

Køb dit nye computerskab hos Lomax, og opspar samtidig KvartalsBonus. Når du handler hos Lomax, opsparer du nemlig automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Husk også at tilmelde dig vores tilbudsmail. Så får du besked om vores mange skarpe tilbud direkte i din indbakke.