• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Ny tilbudsavis! Se vores tilbud her

Ny tilbudsavis! Se vores tilbud her

En af vores centrale værdier i Lomax er, at vi har hjertet med i alt, vi gør. Det betyder, at det er vigtigt at fokusere på det gode humør og sende glæde til hinanden og vores omgivelser. Det betyder også, at vi hos Lomax gerne bidrager aktivt til vigtige formål. Vores bidrag skal være med til at sprede glæde og gøre en forskel for andre mennesker. Derfor har vi valgt at støtte børnene på Julemærkehjemmene og Danske Hospitalsklovne. 

Hostpitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende velgørende forening, der med humor, fantasi og nærvær spreder smil og livsglæde blandt syge børn i Danmark. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Det er dejligt at kunne glæde et andet menneske, så vi vil gerne hjælpe Danske Hospitalsklovne med at besøge endnu flere indlagte børn. Derfor er Lomax blevet Kæmpe Klovnesponsor for Danske Hospitalsklovne, og det er vi i hele 2019.

Børnene Julemærkehjem

Julemærkefonden

Julemærkefonden hjælper børn i Danmark, der har det svært. Hos Lomax kan vi se, at Julemærkehjemmene gør en forskel. De arbejder hårdt for at fremme børns trivsel og selvværd, så børnene får en bedre fremtid.

Det stemmer godt overens med vores værdier om, at vi skal behandle andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Derfor har vi valgt, at vi gerne vil støtte dem og hjælpe børnene med at få smilet tilbage.

Sociale hensyn

Glæde og ansvarlighed er gennemgående i alle de løbende initiativer, vi sætter i gang for at forbedre medarbejderforhold og arbejdsmiljø internt i virksomheden. Samtidigt er det vigtigt for os, at vi bidrager til det lokale nærmiljø, som en forholdsvis stor arbejdsplads placeret i Frederikssund og med kontorer på Fyn og i Jylland.

Nogle af de tiltag, vi arbejder med, er:

  • Tilfredshedsundersøgelser og APV blandt alle vores ansatte
  • Uddannelse af elever og virksomhedspraktikanter, som hjælp til at komme i gang på det danske arbejdsmarked
  • Samarbejde med uddannelsessteder og virksomhedsfremvisninger for at give indsigt i Lomax som virksomhed og arbejdsplads
  • Samarbejde med erhvervsorganisationer- og netværk til fremme af erhvervslivet
  • Social ansvarlighed som parameter, når vi udvælger vores leverandører