Sponsorater

Lomax støtter gode formål

Hos Lomax vil vi gerne bidrage aktivt til vigtige formål. Det betyder meget for os, at vores bidrag er med til at gøre en forskel for andre mennesker.

Derfor giver vi børnene på Julemærkehjemmet Kildemose donationer hvert år, og vi ønsker hermed at støtte en helt konkret indsats for at give udsatte børn en bedre fremtid. Lomax er også officiel JulemærkeVen, og vi bruger e-julemærket i vores e-mails i december måned.

Logo Julemærkehjem
Kræftens Bekæmpelse

Lomax støtter desuden Kræftens Bekæmpelse. Hvert år er vi aktive i kampen mod brystkræft i forbindelse med Støt Brysterne-kampagnen. Det sker blandt andet i samarbejde med Nilfisk, der er officiel samarbejdspartner med Kræftens Bekæmpelse. Vi har valgt at støtte netop de to formål, fordi de harmonerer med Lomax’ grundlæggende værdier om ansvarlighed.

Vi har valgt nogle få

Mange viser os stor interesse og henvender sig om sponsorater. Det er vi meget taknemmelige for. Netop den store interesse gør, at vi er nødt til at prioritere, og derfor går vores støtte primært til børnene på Julemærkehjemmene og Kræftens Bekæmpelse.

Børnene Julemærkehjem

Lomax har mødt de glade børn på Julemærkehjemmet, der får hjælp til at komme videre i deres liv på trods af ensomhed og mobning.

81% af børnene blev mobbet, før de kom. Efter et år er det faldet til 21%

Julemærkefonden