• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

For os er social ansvarlighed et udtryk for engagement og respekt for det samfund, som vi er en aktiv del af. Derfor støtter vi udvalgte danske foreninger, der gør en forskel. Vi har valgt primært at koncentrere vores støtte omkring indsatser, som har til hensigt at sprede glæde og gøre en forskel for børn, da vi mener, at det hænger godt sammen med vores centrale værdier om at have det sjovt i hverdagen og have hjertet med i alt, vi gør.

Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der med humor, fantasi og nærvær spreder smil og livsglæde blandt indlagte børn på de danske hospitaler. De arbejder for at styrke børnenes livsglæde og livsmod, så hospitalsopholdet bliver mere overkommeligt og sygdomsforløbet nemmere at håndtere – Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne gør et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt syge børn på landets hospitaler. Vi er derfor stolte over at få lov til at være Stor Klovnesponsor i 2023 og bidrage med støtte til foreningens gode arbejde.

Julemærkefonden

Julemærkefonden hjælper børn i Danmark, der har det svært – børn som kæmper med mobning, ensomhed og mistrivsel. Hvert år kommer ca. 1000 børn i alderen 7-14 år på Julemærkehjem, hvor de får hjælp til en ny start på livet. På Julemærkehjemmene bliver der arbejdet med at finde børnenes styrker, opbygge deres selvværd og give dem nye vaner og kompetencer. Et arbejde som ruster børnene til at indgå i fællesskaber, når de vender hjem igen.

Alle børn fortjener en hverdag med glæde og trivsel, og hos Lomax kan vi se, at Julemærkehjemmene gør en stor forskel. Derfor har vi valgt, at vi gerne vil støtte foreningens gode arbejde og hjælpe dem med at give børnene smilet tilbage.

Børnene Julemærkehjem
Glade kolleger

Lomax og nærmiljøet

Glæde og ansvarlighed er gennemgående i alle de løbende initiativer, vi sætter i gang for at forbedre medarbejderforhold og arbejdsmiljø internt i Lomax. Samtidig er det vigtigt for os, at vi bidrager til det lokale nærmiljø i Frederikssund, hvor vores hovedkontor ligger.

Nogle af de tiltag, vi arbejder med, er:

  • Tilfredshedsundersøgelser og APV blandt alle vores ansatte
  • Uddannelse af elever og virksomhedspraktikanter - som hjælp til at komme i gang på det danske arbejdsmarked
  • Samarbejde med uddannelsessteder om virksomhedsfremvisninger for at give indsigt i Lomax som virksomhed og arbejdsplads
  • Samarbejde med erhvervsorganisationer og -netværk til fremme af erhvervslivet.