Lomax støtter gode formål

Hos Lomax vil vi gerne bidrage aktivt til vigtige formål. Det betyder meget for os, at vores bidrag er med til at gøre en forskel for andre mennesker. Der findes mange gode formål i Danmark, men vi har valgt primært at støtte børnene på Julemærkehjemmene og Danske Hospitalsklovne. 

Hostpitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende velgørende forening, der med humor, fantasi og nærvær spreder smil og livsglæde blandt syge børn i Danmark. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Det er dejligt at kunne glæde et andet menneske, så vi vil gerne hjælpe Danske Hospitalsklovne med at besøge endnu flere indlagte børn. Derfor er Lomax blevet Kæmpe Klovnesponsor for Danske Hospitalsklovne, og det er vi i hele 2019.

Julemærkefonden

Julemærkefonden hjælper børn i Danmark, der har det svært. Hos Lomax kan vi se, at Julemærkehjemmene gør en forskel. De arbejder hårdt for at fremme børns trivsel og selvværd, så børnene får en bedre fremtid.

Det stemmer godt overens med vores værdier om, at vi skal behandle andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Derfor har vi valgt, at vi gerne vil støtte dem og hjælpe børnene med at få smilet tilbage.

Børnene Julemærkehjem