Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

RMIG Låg t/823U i kobolt blå, varmtgalvaniseret

Låg i varmtgalvaniseret stål til udendørs affald- og papirkurv

Låg til model 823U i kobolt blå

RMIG har mere end 100 års erfaring og er verdens største producent og leverandør af perforeret metal. Designet af deres skraldespande er tidløst, og efter mange år på markedet er de idag stadig topmoderne.

Dette låg indsnævrer skraldespandens åbning for at forhindre fugle og andre skadedyr i at gå i affaldet. Låget hjælper desuden med at centrere nedkastningen af affaldet i beholderen, så affaldet i højere grad havner i beholderen og ikke ved siden af.

Låget er fremstillet i kraftigt stål, som er varmtgalvaniseret. Varmgalvaniseringen gør den yderst hårdfør, så den er beskyttet mod skrammer og mærker fra slag og stød. Overfladebehandlingen gør den også særlig modstandsdygtig overfor rust. Den er derfor specielt velegnet til udendørs brug, men kan naturligvis også bruges indendørs.

Specifikationer:

  • Mål: Diameter 42 cm
  • Farve: Kobolt blå
  • Materiale: Stål - varmtgalvaniseret

Produktdetaljer

Varenr. 5516041
Mærke RMIG
Type Låg
Farve Blå
Kapacitet 83 liter
Materiale Stål - Galvaniseret

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt