• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Brabantia BO Touch Bin 36 L, white

Smart skraldespand til affaldssortering på arbejdspladsen og i hjemmet

Brabantia BO Touch Bin til affaldssortering

Brabantia BO er en rummelig skraldepand til affaldssortering med et moderne og elegant udtryk. Designet til at gøre det nemt og attraktivt at affaldssortere. Det gennemtænkte design gør det muligt at placere BO helt op af en væg, et skab eller i et hjørne.

Skridsikre ben gør, at Brabantia BO står stabilt på gulvet. Du kan justere benene, så BO passer perfekt i højden til dig og din familie.

Skraldespanden har et tætsluttende låg. Den smarte soft-touch teknologi betyder, at låget åbnes og lukkes stille ved en let berøring. Låget står åbent indtil du lukker det. Det er praktisk når du er i gang med madlavningen og skal i gang med at sortere affaldet. Affaldsspandens ekstra store åbning gør det nemt at fylde den, uden at spilde.

Brabantia BO Touch Bin til affaldssortering er fremstillet af slidstærke materialer. Det gør spanden modstandsdygtig og holdbar.

Brabantia BO Touch Bin 36 liter med 1 inderspand

Brabantia BO affaldssorteringsspanden med en kapacitet på 36 liter er et godt valg til det mindre kontor eller den travle familie. Den rummelige affaldsspand har 1 flytbar inderspand i robust plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme spanden. Du kan også tage spanden med dig på genbrugspladsen.

Affaldsspanden med 1 inderspand er oplagt til f.eks. bioaffald, såsom grønt. Du kan også bruge den til pap, papir, plastik eller glas.

  • Farve: Hvid
  • Model: White
  • Kapacitet: 36 liter
  • Med plast inderspand
  • Bruger Brabantia affaldspose R
  • Mål (HxBxD): 68 x 54 x 31,5 cm


Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din pedalspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.

Varenr. 60004659
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
1.498,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 21 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 60004659
Mærke Brabantia
Type Kildesorteringsspande
Kapacitet 36 liter
Anbefalet brug Indendørs brug
Farve Hvid
Serie BO Touch Bin
EAN nummer 8710755313509

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt