Brabantia Sort&Go Sorteringsspand 16 liter, gul

Praktisk spand til både professionelt og privat brug

Smart og praktisk indbygnings skraldespand med låg

Denne affaldsspand en del af Brabantias koncept for affaldssortering, hvor der er mange forskellige smarte kombinationsmuligheder. 

Affaldsspanden har et moderne enkelt og kompakt design, der let kan kombineres eller stables med en anden Brabantia spand fra serien. Dette gør, at pladsen i køkkenet, bryggers, i garderoben, i garagen optimeres.

Denne type sorteringsspand har en ideel størrelse, der matcher den store families eller institutioners behov.

Brug skraldespanden som en indbygningsskraldespand i køkkenskabet. Den kan også med fordel bruges som opbevaringsbeholder eller sorteringsaffaldsbeholder, idet den nemt kan monteres på væggen eller placeres i et hjørne pga. det kompakte design.

Der medfølger et monteringsbeslag, så spanden kan monteres på lodrette flader som en væg eller i dit køkkenskab nemt og hurtigt.

Det smarte indbygningsmodul er fastmonteret, så spanden nemt kan løftes af beslaget, når den skal tømmes. Affaldsspanden har en solid hank og praktisk greb i bunden, der letter håndteringen.

Skån miljøet og øg tilgængeligheden af generel affaldssortering, kildesortering og genanvendelse. Spanden er ideel til indsamling af glas, metal, papir, plastik mm.

Kan købes som indbygningmodul med enten 2 x 12 liter eller 2 x 16 liter. Begge indbygningsmoduler leveres med special designet monteringsmodul, så sorteringsaffaldsspandene kan monteres ved siden af hinanden fx i et skab.

  • Farve: Gul
  • Indhold: 16 liter
  • 10 års garanti
  • Leveres med monteringsbeslag
  • Mål (HxBxL): 40 x 20,5 x 27 cm

Nyttig viden!

Inden år 2021 skal alle kommuner i Danmark have implementeret kildesortering af affald. Med Brabantia Sort&Go er du klar til nye og forbedrede sorteringskrav.

Varenr. 3754951
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 2 styk

Køb minimum 2 styk

Sælges kun a 2 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
497,50 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3754951
Mærke Brabantia
Serie Sort&Go
Type Kildesorteringsspande
Kapacitet 16 liter
Anbefalet brug Indendørs
Farve Gul
Producentvarenr. 109867
EAN nummer 8710755109867

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 2 styk

Bedøm produkt