• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Maistic Affaldsposer, 30 L

Rulle med 10 hjemmekomposterbare affaldsposer til køkkenaffaldet

Varenr. 60069330
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 rulle

Sælges kun a 1 rulle.
Rund op til rulle
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til ruller
32,44 kr. inkl. moms
22 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

OK Compost HOME

Komposterbare affaldsposer

De hjemmekomposterbare affaldsposer fra Maistic er fremstillet af komposterbart bioplast og kan med stor fordel bruges til bioaffald og madaffald.

Med de komposterbare affaldsposer kan du på en god måde samle dit køkkenaffald, da posen, ligesom madaffald og andet organisk affald, kan nedbrydes biologisk og indgå i naturens kredsløb. De komposterbare affaldsposer indeholder nemlig hverken phtalater, bisphenoler eller andre problematiske plastik-indholdsstoffer.

Poserne har en holdbar star-sealing bund, så risikoen for uheld mindskes, hvis der er for meget i posen eller hvis bioaffaldet er gået i gang med at reagere med posen. Det gode råd er at bioposerne skiftes ca. hver anden dag, dels pga. holdbarhed, men også grundet bakterier og lugtgener fra affaldet.

Affaldsposerne er OK compost Home certificerede og er et alternativ til almindelige affaldsposer i plastik. De er lavet af PHA bioplast, som er en 2. generations type af bioplast, som er stærkere og bedre end sin forgænger. Bioplasten er lavet af planterester og skræller og en del af materialet kommer fra GMO-fri majs, som er dyrket økologisk og pesticidfrit.

  • Farve: Mørkegrøn
  • Kapacitet: 30 L
  • Mål (LxB): 50 x 65 cm
  • Antal poser pr. rulle: 10 stk.
  • Materiale: PHA bioplast, 2. generations
  • Holdbarhed: 1 år (se datomærkning)


Bemærk at holdbarheden på komposterbare bioposer ikke kan sidestille med almindelige plastikposer, da de langsomt nedbrydes biologisk og derfor har en tidsbegrænset holdbarhed. Dertil kan nogle komposterbare poser have en naturlig lugt, grundet det biologiske materiale. Poserne afgiver dog hverken lugt eller smag til andre varer.    


OK compost HOME Certificering

OK Compost HOME-mærkede varer overholder kravene i EU-standarden EN 13432. Forskellen fra andre komposterbare produkter på markedet er, at temperaturen ved nedbrydelighedstesten er 25 grader. Testen er altså lavet i et miljø, der er tættere på det naturligt forekommende miljø eller en god, vedligeholdt hjemmekompost.

Produktdetaljer

Varenr. 60069330
Mærke Maistic
Materiale Bionedbrydeligt
Indhold 30 liter
Farve Grøn
Antal i pakning 10 styk
EAN nummer 5713318123358

Produktenheder

Rulle 1 rulle
Karton 20 ruller
Palle 2880 ruller

3 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Charlotte Ovdal Madsen - 01. juni 2022
Af Maria Fritsche - 12. oktober 2021
Af Christina Larsen - 31. marts 2022