• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Maistic Hundeposer, 25 stk

Rulle med 25 hjemmekomposterbare hundeposer til opsamling af hundeprut

Varenr. 60069350
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 rulle

Sælges kun a 1 rulle.
Rund op til rulle
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til ruller
23,69 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

OK Compost HOME

Komposterbare hundeposer

De hjemmekomposterbare hundeposer fra Maistic er fremstillet af komposterbart bioplast og kan bruges til opsamling af hundens efterladenskaber når vi færdes i naturen.

Det er altid godt at have en hundepose med sig, når man går tur med hunden. På den måde kan man hurtigt og nemt samle hundelorten op, så den ikke er til gene for andre der færdes i naturen. At posen er komposterbar og bionedbrydelig betyder dog ikke at det er en undskyldning for at smide den i naturen, da posen stadig skal smides i skraldespanden.

Hundeposerne er OK compost Home certificerede og er et godt alternativ til andre hundeposer i plastik. De er lavet af PHA bioplast, som er en 2. generations type af bioplast, som er stærkere og bedre end sin forgænger. Bioplasten er lavet af planterester og skræller og en del af materialet kommer fra GMO-fri majs, som er dyrket økologisk og pesticidfrit.

  • Farve: Mørkegrøn
  • Størrelse: Medium-Large
  • Antal poser pr. rulle: 25 stk.
  • Materiale: PHA bioplast, 2. generations
  • Holdbarhed: 1 år (se datomærkning)


Bemærk at holdbarheden på komposterbare bioposer ikke kan sidestille med almindelige plastikposer, da de langsomt nedbrydes biologisk og derfor har en tidsbegrænset holdbarhed. Dertil kan nogle komposterbare poser have en naturlig lugt, grundet det biologiske materiale. Poserne afgiver dog hverken lugt eller smag til andre varer.    


OK compost HOME Certificering

OK Compost HOME-mærkede varer overholder kravene i EU-standarden EN 13432. Forskellen fra andre komposterbare produkter på markedet er, at temperaturen ved nedbrydelighedstesten er 25 grader. Testen er altså lavet i et miljø, der er tættere på det naturligt forekommende miljø eller en god, vedligeholdt hjemmekompost.

Produktdetaljer

Varenr. 60069350
Mærke Maistic
Materiale Bionedbrydeligt
Indhold 3 liter
Farve Grøn
Antal i pakning 25 styk
EAN nummer 5713318191654

Produktenheder

Rulle 1 rulle
Karton 20 ruller
Palle 7000 ruller

Bedøm produkt