Tork H5 Dispenser Håndklædeark, hvid

Tork 552500 dispenseren er den sidste nye innovation designet til travle toiletter!

Tork H5 Dispenser Håndklædeark i hvid

Forbered dine toiletter på det store rykind med Tork H5 serien. Den sidsre nye innovation fra Tork sætter en ny standard for dispensere til toiletter med høj trafik der giver gæsterne en fantastisk brugeroplevelse.

Færre forsinkelser på toiletterne får gæsterne hurtigere igennem

Tork H5 dispenseren har et slankt design, men 35% højere kapacitet end noget andet system på markedet. Den høje dispenser passer sammen med de nye Tork H5 Continuous Håndklædeark som er 50% komprimerede, så der er plads til dobbelt så mange i dispenseren. Faktisk kan du med Tork H5 serien få plads til op til 2100 håndklædeark ad gangen. Den meget høje kapacitet formindsker markant risikoen for, at løbe tør for papir. Det skaber færre forsinkelser på toiletterne. Samtidig behøver du ikke at bruge tid på, at genopfylde dispenseren så ofte.

Tork H5 Håndklædearkene hæfter sig fast på hinanden, når de lægges i dispenseren. Det betyder, at du får en uafbrudt flow af håndklædeark leveret på kun 3 sekunder, så det er nemt og hurtigt at få præcis så mange som ønskes.

De komprimerede håndkædeark-refills er hurtige at sætte i dispenseren og de kan fyldes op når som helst, før papiret er brugt op. Samtidig er håndklædearkene lette at opbevare og transportere, så personalet kan fokusere på rengøring i stedet for opfyldning.

Tork H5 Dispenseren åbnes og lukkes med nøgle i dispenserens side. Dispenseren er lavet af slagsfast plast, hvilket gør den robust, og de glatte overflader er lette at holde rene.

  • System: H5
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Plastik
  • Designet til brug med Tork H5 Continous Håndklædeark
  • Nem at rengøre pga. de glatte og runde overflader
  • Kan genopfyldes når som helst det passer dig
  • Mål (HxBxD): 730 x 370 x 101 mm
  • Tork varenr. 552500
Varenr. 60004249
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
1.923,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.

Se øvrigt fra Tork

Produktdetaljer

Varenr. 60004249
Mærke Tork
System H5
Type Dispenser
Farve Hvid
EAN nummer 7322540885514

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt