• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
 

Hygiejne skærme

Hygiejneskærme er et håndgribeligt og praktisk produkt, som er med til at skabe trygge rammer. Skærmene fås i flere forskellige størrelser og kan benyttes som bordafskærmning, lige der hvor I har behov for det. Find den nødvendige afskærmning til f.eks. butik, reception eller kontoret lige her. Bestil nemt og hurtigt online. Læs mere

3 produkter

Afgræns Udvalg

Vælg filtre

Hygiejne skærm 60 x 80 cm

Hygiejneskærm til receptionen

Varenr. 80071940
fra 2.023,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage
Hygiejne skærm 80 x 100 cm

Hygiejneskærm til receptionen

Varenr. 80071900
fra 2.211,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage
Skrivebords hygiejne skærm 60,5 x 80,5 cm

Hygiejneskærm til skrivebordet

Varenr. 80072880
fra 1.023,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage
Produkter per side: 12 24 48

Afskærmning, der forebygger smittespredning

Sidder I flere i samme lokale? Har I fysisk kundekontakt ved kassen eller i receptionen? Vil I gerne have bedre beskyttelse i mødelokalerne? Så er nyseskærmene her på siden en effektiv og praktisk løsning. Skærmene er gennemsigtige, og man kan derfor sagtens se hinanden og kommunikere igennem dem.  
Der er flere typer af skærme, som er velegnede til forskellige formål. Har du brug for bordafskærmning et sted, hvor der er høj aktivitet, og hvor skærmen skal stå godt fast, f.eks. i forbindelse med kundebetjening, er de buede akrylskærme et oplagt valg. Den buede facon giver en høj stabilitet, og med skridsikkert gummi under fødderne, står de solidt fast og beskytter mod smittespredning.

Bordafskærmning til alle

Afskærmning er ikke længere forbeholdt smørrebrødet i kantinen. Også imellem kontorpladser og skoleborde er det ind i mellem nødvendigt at skærme af for spredning af bakterier via nys, hoste og tæt kontakt. Med de flade glasklare akrylskærme kan du let sætte lige den bordafskærmning op, som du har behov for.

Plexiglasplader i forskellige størrelser

Skærmene fås i en række forskellige størrelser, og er lette at samle og flytte rundt på. Fødderne skal bare monteres, og så er skærmen klar til brug. Skærmene er lavet af plexiglas, som er lette at skære til, hvis man har brug for et andet mål.
De store plexiglasplader bliver leveret med fire huller, så du let kan hænge pladen op ved f.eks. receptionen eller kasseområdet.

Rengøring af plexiglas

Nyseskærmenes hårde og glatte overflade gør dem lette at rengøre, så hygiejnen er i top. Flere af skærmene er fødevaregodkendte og kan derfor sagtens bruges i nærheden af mad og drikke, i f.eks. kantiner, køkkener og frokoststuer. Brug gerne en fiberklud, der ikke ridser skærmen og lunkent vand og opvaskemiddel.

Få nyseskærme leveret lige til døren

Har I brug for at blive hurtigt klar til flere kollegaer på kontoret, kunder i butikken eller flere elever i klasseværelset? Bestil i dag. Så sørger vi for, at I hurtigt og nemt får leveret jeres varer og kan skabe et tidssvarende og sikkert miljø for kolleger, kunder, elever, og hvem der ellers er til stede hos jer. Det er nemt!

Billige hygiejneskærme

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige hygiejneskærme til f.eks. butikken, kontoret eller receptionen.
Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud, f.eks. når vi har tilbud på hygiejneskærme i plexiglas.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.
Afskærmning er et rigtig godt supplement, når arbejdsmiljøet skal være trygt og sikkert, men det kan ikke stå alene. Find gode tilbud på andre værnemidler som masker og håndsprit lige her.

Ofte stillede spørgsmål om hygiejne skærme

Plexiglas rengøres bedst med lunkent vand, opvaskemiddel og en blød klud, som ikke ridser. Brug ikke grove børster eller svampe, da det ridser plexiglasset.

Ja, det kan du faktisk godt. Du kan let skære din hygiejneskærm til, hvis du har brug for et andet mål. Det bedste til at skære i plexiglas er en dyksav med en fin klinge. Husk at have støvsugeren klar, da det godt kan svine en del.

Ingen værnemidler kan bruges som erstatning til god håndhygiejne, men hygiejneskærme af plexiglas, mundbind eller ansigstvisirer er med til at forhindre spredningen af vira som f.eks. covid-19.

Plexiglas er lavet af akryl, som er et plastmateriale. Det bliver oftest anvendt i stedet for glas.

Man kan købe plexiglas - eller hygiejneskærme - hos Lomax. Se det brede udvalg til f.eks. butikker, receptioner og kontoret. Du kan både få plexiglasskærme som fritstående eller lofthængte.