Sanimaid Boston Toiletbørste med vægholder, hvid

Den mest hygiejniske toiletbørste nogensinde!

Sanimaid hygiejnisk toiletbørste med vægholder i hvid

Hygiejnisk og effektiv toiletbørste med antibakterielt håndtag. Sanimaid toiletbørsten er udviklet til at give et skinnende rent toilet, med en minimal risiko for spredning af bakterier. Det vandafvisende børstehoved gør, at Sanimaid ikke drypper, og altid er ren efter brug. Dermed kan det være slut med en holder fyldt med ulækkert vand.

Sanimaids smarte udformning gør det muligt at komme 360 grader rundt i kummen - også under kanten af toilettet. Børstehovedets bløde og fjedrende silikone rengør nemt og effektivt. Materialet virker efter samme princip som vinduesviskerne på biler. Til genstridige urenheder anvendes toiletbørstens gnubberibber.

Høj kvalitet og ergonomisk design

Sanimaid toiletbørsten er lavet til at blive anvendt dagligt. Det antibaktielle skaft er ekstra langt og kraftigt, så toiletbørsten har en god ergonomi.

Vægholderen gør det hurtigt og enkelt at få fat i toiletbørsten efter behov. Holderen sættes nemt op på væggen med den medfølgende stærke tape, helt uden brug for skruer.

Prisvindende 99,9% bakteriefrit design

Sanimaid toiletbørsten har vundet flere priser for sit bakteriefri og moderne design. I marts 2017 vandt Sanimaid en Global Innovation Award ved brancheshowet Home + Housewares Show i Chicago, USA. Herudover har den innovative toiletbørste vundet en GIA International Award i 2017.

Sanimaid er det perfekte valg til miljøer som sætter hygiejnen i højsædet - og som vil sikre en indbydende og pæn toiletbørste overfor de ansatte og kunder. F.eks. vil Sanimaid være et naturligt valg til firmaets toiletter, fitnesscentre, hoteller, skoler mv.

  • Farve: Hvid
  • 99,9% bakteriefri
  • Ingen vandryp
  • Inkl. vægholder
Varenr. 60001300
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 148,75 kr.
111,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60001300
Mærke Sanimaid
Farve Hvid
EAN nummer 5713519160015

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 12 styk

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Gert - 10. august 2018
Fuldstændig ubrugelig. En alm. børste er meget bedre.
Af Anita Johnsen - 09. februar 2018