• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Vanish Pink Gold Gel, 940 ml

Perfekt til tøjpletter, der er svæve at få væk

Forstærket effekt - resultater på bare 30 sekunder

Vanish Gold Pink Gel er så effektiv, at den fjerner visse pletter på bare 30 sekunder! Den nye forbedrede formel gør det lettere at komme pletter til livs. For at opnå maksimal effektivitet og hurtig fjernelse af pletter, skal du forbehandle dit tøj eller lægge det i blød. Du kan se resultater efter bare 30 sekunder.

  • Forstærket effekt
  • Resultater på bare 30 sekunder
  • For maksimal hurtighed og styrke: Påfør direkte, gnub og se visse pletter forsvinde på kun 30 sekunder.

Følg altid vaskeanvisningerne på tøjet eller stofmærket. Kontrollér farveægtheden på et ikke synligt sted på stoffet. Skyl og lad tørre. Efter at have vasket eller behandlet tøjet med Vanish Gold, skal det tørres væk fra direkte varmekilder og sollys. Brug kun varmt vand, når Vanish bruges til forbehandling. Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen for at opnå det bedste resultat. Anvend ikke produktet på materialer, der kræver rensning. Påfør ikke produktet på metalliske dele af tøjet (f.eks. knapper og lynlåse). Forbehandlet tøj eller tøj, der har ligget i blød, må ikke udsættes for direkte varmekilder eller direkte sollys, før det vaskes eller skylles grundigt. Lad ikke produktet tørre ind på tøjet (maks. 10 minutters kontakt).

FORBEHANDLING: Dæk pletten. Gnub pletten efter behov. Fyld vaskekapslen i henhold til vaskeanvisningerne, og læg den ind i tromlen.

IBLØDSÆTNING: Vask som normalt eller skyl grundigt, når tøjet har ligget i blød. Skrub pletten, før du skyller tøjet, for at opnå det bedste resultat.

VASK: Tilsæt produktet sammen med dit vaskemiddel. Til svære og indtørrede pletter X 120 ml. Til normale pletter X 60 ml. Læg vaskekapslen oven på vasketøjet i maskinen. Dosér vaskemidlet som normalt. Tilsæt kun en skefuld pr. vask.

Varenr. 60028380
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
74,94 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60028380
Mærke Vanish
Type Flydende vaskemiddel
Indhold 940 ml
EAN nummer 5701092112668

Produktenheder

Dåse 1 styk
Styk 1 styk
Karton 6 styk

Bedøm produkt