• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Sanimaid Oslo Toiletbørste med gulvholder, hvid

Den mest hygiejniske toiletbørste nogensinde!

Sanimaid hygiejnisk toiletbørste med gulvholder i hvid

Hygiejnisk og effektiv toiletbørste med antibakterielt håndtag. Sanimaid toiletbørsten er udviklet til at give et skinnende rent toilet, med en minimal risiko for spredning af bakterier. Det vandafvisende børstehoved gør, at Sanimaid ikke drypper, og altid er ren efter brug. Dermed kan det være slut med en holder fyldt med ulækkert vand.

Sanimaids smarte udformning gør det muligt at komme 360 grader rundt i kummen - også under kanten af toilettet. Børstehovedets bløde og fjedrende silikone rengør nemt og effektivt. Materialet virker efter samme princip som vinduesviskerne på biler. Til genstridige urenheder anvendes toiletbørstens gnubberibber.

Høj kvalitet og ergonomisk design

Sanimaid toiletbørsten er lavet til at blive anvendt dagligt. Det antibaktielle skaft er ekstra langt og kraftigt, så toiletbørsten har en god ergonomi og gulvholderen gør det hurtigt og enkelt at få fat i toiletbørsten efter behov.

Prisvindende 99,9% bakteriefrit design

Sanimaid toiletbørsten har vundet flere priser for sit bakteriefri og moderne design. I marts 2017 vandt Sanimaid en Global Innovation Award ved brancheshowet Home + Housewares Show i Chicago, USA. Herudover har den innovative toiletbørste vundet en GIA International Award i 2017.

Sanimaid er det perfekte valg til miljøer som sætter hygiejnen i højsædet - og som vil sikre en indbydende og pæn toiletbørste overfor de ansatte og kunder. F.eks. vil Sanimaid være et naturligt valg til firmaets toiletter, fitnesscentre, hoteller, skoler mv.

  • Farve: Hvid
  • 99,9% bakteriefri
  • Ingen vandryp
  • Inkl. gulvholder
Varenr. 60029100
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
161,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60029100
Mærke Sanimaid
Farve Hvid
EAN nummer 5713519140024

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 12 styk

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Lisbeth - 08. august 2019
Nu har jeg brugt børsten nogle uger. Kan godt være at den er mere hygiejnisk, men jeg synes ikke den kan fjerne de urenheder der opstår i kummen 🤔