Dyson V8 Absolute håndstøvsuger

Ledningsfri - Problemfri - Den største sugeevne blandt ledningsfri stangstøvsugere

Dyson V8 Absolute håndholdt støvsuger

Dyson V8 Absolute er en ledningsfri støvsuger i et let design og manøvreres nemt, med kun én hånd. Tyngdepunktet er placeret tæt ved grebet for at gøre det let for dig at gøre rent i forskellige højder og vinkler. Du får altså let og afbalanceret rengøring fra gulv til loft. Og med et enkelt tryk på knappen, kommer du nemt af med snavset og opnår en hurtig og hygiejnisk tømning af beholderen, så du igen kan være effektiv.

Støvsugeren er fremstillet med en patenteret cyklonteknologi og drives af et nyt nikkel-cobolt-aluminium-batteri, der leverer op til 40 minutters uformindsket sugeevne, så du opnår den mest effektive rengøring. Den digitale V8 motor leverer hele 1100 omdrejninger/min så du får den største sugeevne af alle ledningsfrie støvsugere. Og et effektivt luftfilter indfanger allergener og bakterier på helt ned til 0,3 mikron, således at luften, der kommer ud af støvsugeren, er renere end den luft, du indånder. En praktisk Boost-funktion, giver op til 7 minutters forøget sugeevne til vanskeligere opgaver og to forskellige mundstykker, sikrer at du kommer alt snavset til livs både på tæpper og hårde gulve. Og da mundstykket er dækket af børster i hele bredden, er det muligt at gøre rent helt ind i hjørner og langs kanter, så du får det hele med.

Dysons V8 støvsuger klarer dagens udfordringer uanset om du skal fjerne spindelvæv i loftet, genstridigt snavs på gulvet, eller støvsuge bilen. Støvsugeren kan nemlig både rengøre højt oppe og hurtigt konverteres til en lille håndholdt udgave, til hurtig rengøring, pletvis rengøring og rengøring af vanskelige steder, såsom trapper, møbler, bilen, mv.

En smart dockingstation, med plads til ekstra udstyr, tillader dig nemt at opbevare og oplade støvsugeren, når du ikke anvender den. En nem løsning med ophæng på væggen, giver dig direkte adgang til støvsugeren og oplade-funktionen gør at den altid er klar til brug, når det passer dig.

  • Vægt: 2,63 kg
  • Sugekraft Boost(aiwatt): 115AW
  • Størrelse af beholder: 0,54 L
  • Vaskbart filter der varer hele produktets levetid
  • Direct drive-mundstykke og Soft roller-mundstykke
  • 2 Tier Radial™-cykloner
  • Dimensioner(HxBxD): 73,9 x 15,4 x 27,1 cm
Varenr. 70005930

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 3.301,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70005930
Mærke Dyson
Type Håndstøvsugere
Kapacitet 0,5 liter
Effekt 115 AW W
Producentvarenr. 227296-01
EAN nummer 5025155031513

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt