23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Ecovacs Deebot 600 Vakuum Robotstøvsuger, hvid

Gør rengøringen lettere med denne elegante robotstøvsuger

Ecovacs Deebot 600 Vakuum Robot

Rengør dit gulv og tæpper med Ecovacs Deebot 600
Ecovacs Deebot 600 er en innovativ smart robot, som er den perfekte rengøringsløsning for dig. Robostøvsugeren er designet med en hovedbørste og to sidebørster, som gør det muligt for Deebot 600 at feje, løfte og suge på én gang. Robotten kan nemt støvsuge på forskellige overflader, herunder et hårdt gulv og korthåret tæpper til yderst fine resultater. Deebot 600 er udstyret med sensorer, som sikrer, at den ikke kører ud over trapper eller direkte ind i dine møbler.

Denne robot kører med et 3-trins rengøringssystem, der giver dig en effektiv rengøring, da den kører i en systematisk rengøringsrute frem og tilbage. Du kan skemaplanlægge robotten, så du altid kommer hjem til et pænt og rent hjem. Robotten sørger selv for at køre til opladning i sin opladerstation, når den har behov for det, så ikke den går i stå midt gulvet.

Tryk blot på start-knappen på robotten og den går i gang med en auto-clean. Robotten er også udstyret med et Max Mode-program, som gør suge effekten op til to gange kraftigere. Planlæg nemt og enkelt din robot til at køre, når du ønsker det. Skemalægningsfunktionen tillader dig at sætte tid på rengøringen, så den kører mens du er på arbejde. Med sit High Efficiency Air Filter, er du sikret en bedre luftgennemstrømning, der tager højde for allergi og astma.

Styr robotten direkte fra din smartphone med Ecovacs Home app, hvor du også har mulighed for at planlægge en rengøring, tjekke status eller starte en ny rengøring, samt designe din helt specifikke rengøringsrute. Denne robot kan tilkobles til Smart Home, da den er kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.

Specifikationer:

  • Type: Robotstøvsuger
  • Farve: Hvid
  • Opladningstid: 4 timer
  • Arbejdstid: 110 min.
  • Støvbeholder: 300 ml
  • Støjniveau: 64 dB
  • Højde: 7,9 cm
  • Diameter: 33,2 cm
  • Vægt: 3,3 kg
Varenr. 70033001

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 2.298,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70033001
Mærke Ecovacs
Type Robotstøvsugere
Kapacitet 0,3 liter
Producentvarenr. D600
EAN nummer 6943757611713

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt