Hvad er Singles Day?

Singles Day er en global shoppedag, i stil med Black Friday og Cyber Monday, men adskilte sig oprindeligt ved at have fokus på at fejre singlelivet. Singles Day startede i Kina, men har stille og roligt bredt sig til det meste af verden og også til Danmark.

Oprindeligt hed dagen Bachelors Day. Idéen om dagen opstod på et kinesisk universitet i 1993, hvor fire unge mænd valgte at fejre deres singleliv den 11. november, lidt ligesom en anti-Valentinsdag. Det spredte sig hurtigt på universitet og derefter til resten af det kinesiske samfund. I dag fejres dagen af begge køn og er nu kendt som Singles Day. I 2009 tog den kinesiske net-gigant Alibaba dagen til sig og har gjort det til den store succes, som det er blevet til. I Kina er denne dag nu fire gange større end Black Friday og Cyber Monday. Butikkerne kører med enorme rabatter og timetilbud, så der er rift om de gode tilbud – også hos Lomax.

Singles Day i Danmark

Singles Day er relativt nyt i Danmark, da dagen først fik sit gennembrud i 2017. Hos Lomax har vi også taget dagen til os, hvor vi sætter priserne i bund. Det er dagen, hvor du kan gøre noget ekstra for dig selv, uanset om du er i et parforhold eller ej. Indtil Singles Day 2019 kan du finde andre gode tilbud her på siden.