• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Hjælp os med at øge vores donation

 

Hos Lomax er vi stolte over at kunne bidrage med støtte til Danske Hospitalsklovnes gode arbejde. Mellem d. 9-15 maj kan du hjælpe med at øge vores donation til hospitalsklovnene, når du handler udvalgte varer på lomax.dk.

Vi donerer hhv. 1 kr., 5 kr., 25 kr. og 50 kr. for hver solgt vare på denne side. Herunder kan du se sortimentet, som udløser et bidrag til den gode sag. Vores mål er, at vi sammen kan donere 50.000 kr. til hospitalsklovnene.

For hver af disse varer donerer vi 50 kr. 

For hver af disse varer donerer vi 25 kr. 

For hver af disse varer donerer vi 5 kr. 

For hver af disse varer donerer vi 1 kr. 

Danske Hospitalsklovne

 

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der med humor, fantasi og nærvær spreder smil og livsglæde blandt indlagte børn på de danske hospitaler. De arbejder for at styrke børnenes livsglæde og livsmod, så hospitalsopholdet bliver mere overkommeligt og sygdomsforløbet nemmere at håndtere – Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne gør et fantastisk stykke arbejde med at sprede glæde blandt syge børn på landets hospitaler. Vi er derfor stolte over at få lov til at være Klovnesponsor i 2022 og bidrage med støtte til foreningens gode arbejde.