Andersen Furniture
- kvalitet siden 1916

Andersen Furniture har designet møbler med hjertet siden 1916. I 1978 køber brødrene Knud og Vagn Andersen virksomheden og etablerer Brødrene Andersen Møbelsnedkeri. Man fortsætter med at producere arkitekttegnede møbler i høj kvalitet.

Deres passion for historie og kærlighed er med til at skabe det gode stykke håndværk, som deres møbler er lavet i. Både kvaliteten og designet er lavet til at være tidløst og holdbart.

Andersen Furniture står bag møbelserier som TAC, T6 og DK10.

Få inspiration og se produktsortiment i kataloget

Kontakt os, hvis De ønsker yderligere information om produkterne.

Andersen Furniture bord og stole
stol

Stole

Andersen Furniture er kendt for sit håndværk. Dette ses også i deres udvalg af stole, som er designet af blandt andre byKATO og Anne Qvist. Stole hvor man ikke går på kompromis med kvalitet og design. Stole fra Andersen Furniture passer perfekt ind til kontor, mødelokaler, kantine og lounge-områder.

Se stole
bord

Borde

Borde fra Andersen Furniture er i høj kvalitet og kan leveres i flere forskellige træsorter, størrelser og varianter. Ditlev Karsten, byKATO og Herman Studio er bare nogle af Andersen Furnitures arkitekter og partnere. Borde fra Andersen Furniture passer perfekt til kontor, mødelokaler, kantine og lounge-områder.

Se borde

Få hjælp til indretningen

Tegning af kontorindretning

Hos Lomax kan du få hjælp til indretning af kontor, reception, kantine, mødelokale, lounge og akustik af vores professionelle konsulenter.

Vi har erfaring med at indrette både store og små lokaler, så vi står klar til at give dig den bedst mulige indretningshjælp, som passer til dine behov.

Vi hjælper med:

  • Opmåling
  • Rådgivnng og inspiration til indretning
  • 3D tegninger
  • Levering og montering
Stumtjener

Øvrige møbler

Andersen Furniture har deslige mange forskellige tilbehørsdele – både til reception-, lounge- og kontorområder.

Se øvrige møbler