Firmagaver - Køb dine firmajulegaver hos Lomax

Gavebeviser

Lad medarbejderen vælge sin egen firmajulegave blandt lækre mærkevarer

julekugler

Firmagaver

Stort udvalg af spændende og anderledes firmagaver

Her på siden har vi samlet en lang række spændende firmagaver i forskellige prisklasser, så du kan finde den perfekte gave. Firmagaver kan hurtigt ende med den klassiske gave, der består af en kurv med lidt lækkerier og en flaske vin eller to. Hos Lomax har vi gjort en stor dyd ud af at have et stort, varieret sortiment så du, ud over den klassiske gave, har mulighed for at vælge mellem mange andre spændende og anderledes firmagaver. Du kan vælge alt fra oplevelsesgaver og brugskunst til klassikere som chokolade og Vin.

Du kan signalere mange ting med dine firmagaver, som eksempelvis taknemmelighed for folks indsats eller virksomhedens identitet og værdier. Derfor har vi hos Lomax sørget for, at vores store udvalg af firmagaver spænder vidt i både pris og udvalg, så der både er mulighed for at give de perfekte firmagaver til faste kunder, trofaste medarbejdere eller til et jubilæum eller hvad anledningen nu måtte være. Er du på udkig efter gaver fra et specielt mærke, kan du benytte oversigten til venstre, hvor vi har listet firmagaver fra producenter som Sv. Michelsen og B&O.

Hos Lomax har vi også et vælg-selv koncept, som betyder, at du kan tilbyde dine ansatte i virksomheden muligheden for selv at vælge deres gave. Dette er en fantastisk løsning til firmajulegaver, da du på den måde øger chancen for, at dine ansatte får en gave de kan bruge for bliver glade for. Så bliver det ikke mere praktisk og nemt at give de perfekte firmagaver. Du kan læse mere om vælg-selv firmagaver og reglerne for konceptet her.

Er du i tvivl om, hvilken firmagave du skal vælge, så kan du få vejledning ved at ringe til os på 47 36 80 00, benytte dig af chatten nederst i højre hjørne og få support online, eller du kan sende en e-mail til salg@lomax.dk.