Køb dine firmagaver hos Lomax

Firmagaver

Stort udvalg af spændende og anderledes firmagaver

Her på siden har vi samlet en lang række spændende firmagaver i forskellige prisklasser, så du kan finde den perfekte gave. Firmagaver kan hurtigt ende med den klassiske gave, der består af en kurv med lidt lækkerier og en flaske vin eller to. Hos Lomax har vi gjort en stor dyd ud af at have et stort, varieret sortiment så du, ud over den klassiske gave, har mulighed for at vælge mellem mange andre spændende og anderledes firmagaver. Du kan vælge alt fra oplevelsesgaver og brugskunst til klassikere som chokolade og Vin.

Du kan signalere mange ting med dine firmagaver, som eksempelvis taknemmelighed for folks indsats eller virksomhedens identitet og værdier. Derfor har vi hos Lomax sørget for, at vores store udvalg af firmagaver spænder vidt i både pris og udvalg, så der både er mulighed for at give de perfekte firmagaver til faste kunder, trofaste medarbejdere eller til et jubilæum eller hvad anledningen nu måtte være. Er du på udkig efter gaver fra et specielt mærke, kan du benytte oversigten til venstre, hvor vi har listet firmagaver fra producenter som KitchenAid og Kähler.

Hos Lomax kan du lade dine medarbejdere selv vælge deres egen julegave. Prøv vores vælg selv julegavekoncept, hvor vi hjælper med et attraktivt udvalg af firmajulegaver i fire forskellige prisklasser. Du finder et bredt sortiment i høj kvalitet, hvor vi har sørget for den bedste julegave til prisen, og du sparer op til 67 % af den vejl. udsalgspris. Vi har udvalgt gaverne omhyggeligt fra blandt andet anerkendte udenlandske og danske designere. Det er nemt! Læs om konceptet her.

Er du i tvivl om, hvilken firmagave du skal vælge, så kan du få vejledning ved at ringe til os på 47 36 80 00, benytte dig af chatten nederst i højre hjørne og få support online, eller du kan sende en e-mail til salg@lomax.dk.