Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Logitech M171 Trådløs mus, sort

Pålidelig mus til venstre og højre hånd

Varenr.: 3220010
Total for 1 stk: 97,85 kr.
(122,31 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Logitech M171 trådløs mus, sort

Pålidelig og solid trådløs mus til både venstre og højre hånd

Logitech M171 er en trådløs mus med stærk, stabil trådløs forbindelse, en rækkevidde op til 10 meter og en batterilevetid på op til 12 måneder, afhængigt af brug. For at spare energien, kan du med fordel slukke for on/off knappen i bunden af musen, når den ikke er i brug. Med stort set ingen forsinkelser eller afbrydelser har du stabilitet til både arbejdet og fornøjelserne.

Musens form er designet til at støtte din hånd så du kan bruge musen i mange timer. Da den er designet til at kunne bruges med begge hænder, og man kan tilpasse funktionerne på den højre og venstre museknap, er M171 den ideelle mus til brug med både højre og venstre hånd.

Den trådløse M171-mus er virkelig nem at tilslutte. Du skal blot sætte modtageren i en USB-port på computeren, så kan du anvende musen med det samme. Det er hverken nødvendigt at etablere binding med musen eller downloade software for at kunne gå i gang med at bruge den.- Du skal dog downloade Logitech Options™ for at tilpasse knapper og funktioner efter dine ønsker og behov.

Specifikationer:

  • Tilslutningstype: Trådløs 2,4-GHz-forbindelse
  • Trådløs rækkevidde: 10 m (33 ft)
  • Batteri: 1 x AA
  • Nanomodtager inkluderet i pakken.(tilslutningsenheden kan under transport mm. opbevares i selve musen, underneden) 
  • Farve: Sort
  • Batterilevetid: 1 år
  • Systemkrav: Windows® 7, Windows 8, Windows 10 og nyere, Mac OS® X 10.8 og nyere, Chrome OS™, Linux® kernel 2.6+, USB-port