Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Microsoft Windows Server 2012, Standard, ENGELSK

1 server - op til 2 CPU/2 VOSEs

Varenr.: 3219200
Total for 1 stk: 4.749,00 kr.
(5.936,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Microsoft 1xWinSvr Std 2012R2 x64 2CPU/2VM (ENGELSK)

Gør produktiviteten højere, og samarbejd med kunder, leverandører og partnere uden at miste kontrollen over dine fortrolige oplysninger og dokumenter.

Med Windows Server 2012, leverer Microsoft en serverplatform bygget på erfaring med at designe og drive mange af verdens største cloud-baserede tjenester og datacentre. Uanset om det er til en enkelt server til den lille virksomhed eller et større datacenter, vil Windows Server 2012 hjælpe dig med at cloud-optimere så du fuldt ud kan opfylde din virksomheds unikke behov. Nyd godt af fleksibiliteten til at vælge den rigtige løsning til din virksomheds behov med problemfri integration og central administration af cloud-tjenester og lokale programmer. 

Når Windows Server 2012 kombineres med Office 365, får du et stort udvalg af sikre, cloud-baserede samarbejdsmuligheder - der alle kan administreres med et enkelt, letanvendeligt dashboard. Opret hurtigt forbindelse til computerne i dit netværk, og få adgang til alle dine filer og apps, næsten uanset hvor du befinder dig, fuldstændigt som hvis du sad på kontoret. Bevar forbindelsen til de værktøjer, du oftest bruger. Få adgang til mail, kalender og kontakter ved at bruge Windows Server 2012 sammen med 365, Hosted Exchange eller Exchange Server, der kører på en anden server. 

Beskyt dine computere mod pop op-vinduer, langsom ydeevne og sikkerhedstrusler på grund af spyware og anden potentielt uønsket software. Få ro i sjælen med daglig, automatisk sikkerhedskopiering af alle computere i dit netværk og af selve serveren. Spar tid ved at administrere dine enheder via et enkelt it-dashboard, der er udviklet til nemt at håndtere almindelige opgaver og tage hånd om it-problemer, før de opstår.

  • Operativsystem: Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard - 64-bit
  • Produkttype: Licens
  • Medie: DVD-ROM
  • Sprog: Engelsk
  • Licenstype: 1 server (op til 2 CPU/2 VOSEs)
  • Systemkrav: Min. processortype: 1.4 GHz, Min. RAM-størrelse: 512 MB, Min. harddiskplads: 32 GB
  • Yderligere krav: Mus eller kompatibelt udstyr, DVD-ROM, SVGA-monitor, Internetforbindelse, tastatur, skærmopløsning på 1024 x 768