Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Epson WorkForce DS-1630 flatbedscanner

Alsidig og hurtig flatbedscanner med automatisk dokumentføder

Varenr.: 3220240
Total for 1 stk: 1.908,00 kr.
(2.385,00 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Epson WorkForce DS-1630

Alsidig flatbedscanner som kan scanne et stort udvalg udfordrende dokumenter, herunder bøger, indbundne dokumenter, pas og vanskelige emner. Scanneren er fremstillet med en praktisk automatisk dokumentføder med en kapacitet på 50 sider, således det både er hurtigt og nemt at scanne stakke af kontordokumenter. Dens kompakte størrelse gør det nemt at placere den i forkontorer og i miljøer med kundekontakt samt i administrationskontorer.

Scanneren er udstyret med intelligente funktioner som smarte farve- og billedjusteringer, herunder automatisk beskæring, skævhedskorrektion samt fjernelse af tomme sider og baggrund med Epsons billedbehandlingsteknologi. Tilstanden for langt dokument gør det muligt at scanne over 3 m papir (3048 mm) enkeltsidet.

Scanneren har en scanningshastighed på hele 25 sider pr. minut samt hurtig og effektiv USB 3.0-tilslutning, hvilket betyder, at det ikke går langsommere, selv ved scanning i høj opløsning, så du kan være produktiv. Scan begge sider af en side med den praktiske funktion til tosidet scanning. Den medfølgende Epson software giver mulighed for to billedoutput - scan en gang og send til to forskellige destinationer. DS-1630 giver også mulighed for nem one-touch scanning til mapper, e-mail, online-lagring og meget mere.

Specifikationer:

  • God praktisk størrelse gør det nemt at placere den i både front- og backoffice miljøer.
  • Scan et bredt udvalg af dokumenter: Inklusive bøger, indbundne dokumenter, pas og vanskelige elementer
  • Intelligente farve- og billedjusteringer: Automatisk beskæring, skævhedskorrektion, fjernelse af tom side og baggrund
  • Scanningshastighed: 25 sider pr. minut
  • Tilslutning: Hurtig USB 3.0-tilslutning
  • Hent drivere og firmware her
Dokumenter