Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Logitech P710E konferencetelefon

Forvandl enhver arbejdsplads til et mødelokale på et øjeblik

Varenr.: 3097310
Total for 1 stk.: 909,00 kr.
(1.136,25 inkl. moms)
stk.
På lager
 

USB-/Bluetooth-højtalertelefonen der kan bruges til selv den længste arbejdsdag.

Oplev en konferencetelefon med fantastisk lyd og nem betjening.

Digital signalbehandling (DSP) der giver professionel lyd, og gør det muligt at justere både mikrofonen og højtaleren præcist, så samtalerne bliver mere livagtige. Med den indbyggede holder kan du anbringe mobiltelefonen eller tablet-pc'en i den rigtige vinkel og få videoopkald uden rystelser samt håndfri adgang til mobilskærmen. Optimeret så du kan høre og blive hørt selv på støjfyldte arbejdspladser.

Hør og bliv hørt ved hjælp af det brede frekvensspektrum, som sikrer en naturlig kommunikationsoplevelse for begge samtalepartnere.

Plug-and-play-tilslutningen via USB gør det let at oprette forbindelse til pc'er og Mac-computere eller tilknytte op til otte Bluetooth-enheder. Du kan nemt binde NFC-kompatible mobilenheder til P710e og ophæve bindingen ved at holde enhederne tæt sammen. USB-kablet er sluttet til højtalertelefonen så det aldrig bliver væk, og det kan gemmes væk under enheden når det ikke er i brug. Der er mulighed for at oplade batteriet gennem både stikkontakt og bærbar pc, hvilket giver større fleksibilitet.

Optimeret til Microsoft Lync, Cisco-kompatibel og Skype-certificeret, der sikrer lydkvalitet i erhvervsklassen og integreret brug med de fleste virksomhedsplatforme til samlet kommunikation (US). De indbyggede LED-indikatorer gør visuelt opmærksom på indgående opkald ved at lyse op.

Indhold: Højtalertelefon, transporttaske, strømadapter, dokumentation, afstandsstykke til telefon