• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

MIIEGO CHARGE&PLAY RE:DUCE, sort

Trådløs opladestation, powerbank og indbygget højtaler

Varenr. 40027590

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
500,00 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Trådløs opladestation, powerbank og indbygget højtaler

CHARGE&PLAY er en multifunktionel opladestation, powerbank og trådløs højttaler i ét - udviklet i et prisvindende og stilrent dansk design, som passer ind overalt i hjemmet.

  • Farve: Sort
  • Medfølger: Opladerkabel og en USB-adapter
  • Produktet er dansk designet og har vundet 2022 vundet den prestigefyldte designpris: European Product Design Award 2022
  • En del af MiiEGOs RE:DUCE serie, hvor en del af plastikken erstattes af hvedestrå-fibre

Med den indbyggede trådløse opladefunktion på toppen kan du nemt oplade din telefon eller andre kompatible enheder. Arealet på toppen – som er udført i lækkert PU-læder - indikerer hvor din telefon placeres under opladning, ligesom det også har en anti-skrid funktion, så din telefon ikke glider.

Der er på bagsiden af CHARGE&PLAY en ekstra USB-udgang, hvorfra du nemt kan oplade andre eksterne enheder via kabel.

Såvel opladestation- som højttalerfunktion kan bruges både trådløst og med ledning, og egner sig godt på f.eks. køkkenbordet, badeværelset, natbordet eller i reolen.

CHARGE&PLAY har et kraftfuldt indbygget batteri på 4000 mAh. Her får du op til 16 timers trådløs musik per opladning. Benytter du samtidig powerbank-funktionen vil batteritiden dog være kortere.

Det genopladelige batteri anvendes automatisk, når du vil benytte enheden som trådløs højttaler eller som powerbank uden ledning tilkoblet. Dvs. hvis du vil oplade dine enheder uden at CHARGE&PLAY er tilsluttet en strømkilde.

Der medfølger naturligvis både et opladerkabel og en USB-adapter til EU-stikkontakt som understøtter trådløs hurtigopladning.

RE:DUCE BY MiiEGO

RE:DUCE by MIIEGO® er en helt ny produktserie af innovative og funktionelle designprodukter med fokus på at reducere brugen af plastik og benytte mere miljøvenlige materialer.

Helt konkret er mængden af plastik i produkterne reduceret mest muligt og erstattet af hvedestrå fibre – et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion.

Produkterne har derfor alle et unikt og særegent designudtryk og overfladefinish på grund af hvedestråfibrene. Det samme gør sig gældende det medfølgende opladningskabel, hvor 40% af plastikken er erstattet af hvedestråfibre. CHARGE&PLAY består af 15% mindre konventionel plastik, som er erstattet af hvedestråfibre.

Hvedestråene kommer fra reststilke fra kornhøstning. Hvedestrå er således et biprodukt, som ofte bliver afbrændt efter at hvedekornet er høstet og dermed udskiller CO2. Ved at anvende hvedestrå i stedet for konventionel plastik, får vi altså genanvendt et biprodukt og samtidig reduceret brugen af plastik til gavn for miljøet.

For hvert MIIEGO® RE:DUCE-produkt, der bliver solgt, donerer vi 3 kr. til WWF for at støtte deres arbejde med at skabe en plastikfri natur.

Produktdetaljer

Varenr. 40027590
Mærke MIIEGO
Type Højtaler

Produktenheder

Styk 1 stk.

Bedøm produkt