Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Bitz Salatskål sort stentøj med mørkeblå glasur

Giv dine madoplevelser et eksklusivt løft med Bitz-serien

Varenr.: 40000630
Total for 1 stk: 279,00 kr.
(348,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Bitz Salatskål Ø30 cm med mørkeblå glasur

Bitz dit bord med denne eksklusive gave. Du får en alsidig salatskål i sort stentøj med indvendig glasur i den flotteste mørkeblå farve. Det glaserede stentøjs rå udtryk er i høj kurs på de populære nordiske restauranter. Samtidig er glasuren som bruges til Bitz serien er såkaldt reaktiv, hvilket giver en helt særlig glød som simpelthen bør opleves.

Brug salatskålen til alt fra kartofler til alverdens salater og selvfølgelig frugt og grønt. Du kan også lade den smukke skål pynte i hjemmet, som et lille kunstværk og udtryk for skandinavisk, sikker stil.

  • 1 stk. Bitz Salatskål Ø30 cm
  • Farve: Sort stentøj med mørkeblå indvendig glasur
  • Skålen tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn op til 250° C og fryser ned til -18° C


Christian Bitz er kendt for sin store viden om sundhed som han har demonstreret bl.a. på TV. Den eksklusive Bitz-serie i stentøj, bestik og glas, er fremstillet for at gøre det sjovere og nemmere, at være sund i hverdagen. Designet i tidens hotteste materialer, med fokus på at skabe en kontrastfyldt, farverig. festlig og eksklusiv madoplevelse. En madoplevelse hvor tiden omkring bordet værdsættes, så maven får tid til at registrere at den er mæt.