Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Mobil Office Road Master Power

Smart kontorplads til bilen

Varenr.: 9556020
Total for 1 stk: 2.843,75 kr.
inkl. moms
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Arbejd imellem møder og undgå strømsvigt i bilen

Mobil-office Road Master Power er et smart bord, lige til at sætte på passagersædet i bilen. Det er let at på- og afmontere med sikkerhedsselen.

Den mobile kontorplads har en indbygget omformer og 12 volt stik. Det betyder, at du kan tilslutte din computer, printer eller telefon og spare på batterierne, imens du kører til din destination. På samme måde kan du oplade dine apparater, så de er klar til at fungere optimalt når du når frem.

Der er et hul til ledning i bordkassen. Mobil office har desuden en justerbar udtræksplade og en drejeskive, hvilket hjælper dig få en ergonomisk korrekt placering af computeren. Velcrobånd på bordet sikrer at computeren kan stå fast.

Mobil-office kontorpladsen har et opbevaringsrum i bunden til computer, telefon, iPad osv. Kassen har desuden plads til hængemapper, præsentationer eller A4-papirer. Det gør, at du slipper for rod på forsædet.

Mobil-office er et smart valg til eksempelvis kørende sælgere eller andre professionelle som kører meget i det daglige. Parkér bilen og forbered dig nemt og bekvemt direkte i bilen, lige før du går ind til mødet.

  • Mål: B. 64 x D. 44 x H. 25 cm