Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Durable Sherpa Style 10 Bord Infosystem, sort

Elegant A4 displaysystem der leveres med 10 stk. sorte lommer

Varenr.: 5415910
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 599,00 kr.
(748,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Durable Sherpa Style 10 Bord Infosystem – stilrent og funktionelt

Sherpa Style fra Durable er stilrent design, kombineret med høj funktionalitet. Displaysystemerne giver dig en præsentabel fremvisning af dine vigtige indstik og opslagssider, samtidig med at de giver dig et godt overblik så du hurtigt og nemt kan finde de informationer du skal bruge i en travl hverdag.

Durable Sherpa Style 10 Bord Infosystem leveres med 10 sorte rammer indeholdende miljøvenlige A4 lommer, som du kan have stående f.eks. skrivebordet, pakkebordet eller lagerbordet, så du altid har styr på dine vigtige indstik og opslagssider. Bordstativet er derfor ideelt når vigtige informationer skal være lige ved hånden i et dynamisk arbejdsmiljø.

Oversigtsystemet beskytter dine opslagsdokumenter og giver dig samtidig et godt overblik. Stativet er dertil produceret med en skridsikker og stabil base, som sikrer dig at det ikke vælter når du bladre i det. Lommerne er fremstillet af refleksfri polypropylen plast med et smart og praktisk etiketindstik, så det er nemt at skifte indholdet i lommerne.

  • Farve: Sort
  • Format: A4
  • Antal lommer: 10