Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin vívofit® 4 aktivitetstracker i sort (S/M)

Den nyeste og mest trendy aktivitetstracker med brugertilpassende farveskærm

Varenr.: 70008900
Total for 1 stk: 559,00 kr.
(698,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 1-3 hverdage

Garmin Vivofit 4 aktivitetstracker

Ny og forbedret version - Vivofit 4 er din perfekte virtuelle træningspartner

Vívofit 4 følger dine fremskridt 24/7 og giver dig mulighed for at droppe ladekablet, takket være 1+ års batterilevetid. Du kan tage den med i vandet, og den altid tændte farveskærm er lys og nem at se, selv i sollys. Lad din personlighed skinne igennem ved at tilpasse skærmen med farvetemaer, urskiver og tekst.

Med vívofit 4 giver vi dig adskillige nye værktøjer, der er udviklet til at gøre livet lidt nemmere. Brug widget'en med vejrudsigt. Indstil en alarm i appen, der vil lyde på enheden, eller indstil endda en timer direkte på håndleddet. Du behøver ikke manuelt at starte og stoppe din aktivitetstimer – Move IQ har styr på det. Den kan automatisk registrere og klassificere forskellige aktiviteter såsom gang, løb, cykling, svømning og trappemaskinetræning. For gå- og løbeture kan den endda starte en aktivitetstimer automatisk. Gennemgå de indsamlede data senere på Garmin Connect. I Garmin Connect vil du hurtigt få et overblik over dine resultater, tidligere præstationer og din fremgang - Og så bliver det endda præsenteret i flotte farver og grafer.

Udover at registrere skridt, distance, kalorieforbrænding og søvn, registrerer den også perioder med inaktivitet. En farvet aktivitetsindikator minder dig om, når du har været inaktiv for længe. Du kan nulstille den ved at gå i et par minutter. vívofit 4 lærer dit aktuelle aktivitetsniveau at kende og derefter danner den et dagligt mål, som hver dag justeret for en gradvist sundere livsstil.

Brug funktionen Toe-to-Toe™ for at udfordre dine børn til en konkurrence. Din vívofit 4 kan oprette trådløs forbindelse til dit barns vívofit jr. 2 eller en anden vívofit 4 aktivitetstracker.

  • Farve: Sort
  • Størrelse: Small / medium
  • Display: 11x11 mm 8-farve MIP
  • Remmateriale: Silikone eller TPU
  • Batterilevetid: 1 år
  • Smartphone:  iPhone®, Android™
  • Størrelse (B x D): 19mm x 9,4mm
  • Omkreds: 122-188mm
  • Vægt: 25 g